Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kérek elnézést, hogy nem azt a pilótát nyomatják a csapatban, amelyiknek már a szezon felénél nem volt esélye a VB címre.... ezt ugye te sem gondoltad komolyan!!??piton írta:Akármelyik csapatnál van Alonso, megmutatja a foga fehérjét. Már csak az ilyen piszkos húzásai miatt is nagyon remélem, h nem ő lesz a világbajnok.
http://www.f1hirek.hu/f1/20121119-f1-ma ... kajat.html
http://www.nemzetisport.hu/f1/pfuj-ferr ... ng-2192673
Ezzel most először talán egyet tudok érteni teljesen veled. Okés, az apróságokon, hogy kinek mi a szerencse nem értünk egyet, de globálisan igen.ozsimiki írta:Én sem vagyok nyugodt, főleg ismerve Alonso szériáját...
mert Ő maga,és az összes fanja is nagyon-nagyon örülhet,hogy az utóbbi két futamból ilyen jól jött ki,hogy nem növelte Vettel az előnyét...ennél jobban nem jöhetett volna ki már megint a spanyolnak a lépés. Ezt kár tagadni. Előző futamon ha nincs Vettel büntetése, nő a különbség. Most meg minimálisat vesztett csak, úgy, hogy köze nem lett volna a bikák és mekik tempójához, csak egyik megállt, másik meg végig a középmezőnyben küzdött a futam nagy részében az időmérős galiba miatt.
Az meg megint csak érdekes, hogy nem olyan nagy idő elteltével már a 2.futam, ahol Massa jobb pozícióban végezne mint Ő. Persze ettől még rommá verte az idén, csak amikor a VB-ért küzd,és az egekig van magasztalva, nem árt azt is észrevenni,hogy az évek óta tré Massa, elverte volna ebben az időszakban 2szer.
Nem nagyon szoktam írni, inkább csak olvasni, de ez már tényleg nagyon komoly amilyen ellenszenvvel tudsz írni Alonsoról. Most is jött itt ezzel, hogy Massa elverte volna kétszer( ez tény és igaz). Szeretem Massát is de azt elkell ismerni, hogy aki az elmúlt 3 évbe kihozta a maximumot a kocsijából az Alonso. És igenis kihozta maximumot a mostani versenyen és az egész évbe, mert ezt senki sem gondolta év elején, hogy az utolsó futamon lesz esélye a vb címre és lám van. Jó európába jó volt a Ferrari, Olaszország után elfogytak. Vettel meg idén csak egyszer tudott futamot nyerni amikor nem a legjobb kocsi ment alatta..Ha akkora csoda lenne sikerült volna többször is.De valahogy mezőnybe akkor nem ment. Fernandonak sikerült.ozsimiki írta: Az meg megint csak érdekes, hogy nem olyan nagy idő elteltével már a 2.futam, ahol Massa jobb pozícióban végezne mint Ő. Persze ettől még rommá verte az idén, csak amikor a VB-ért küzd,és az egekig van magasztalva, nem árt azt is észrevenni,hogy az évek óta tré Massa, elverte volna ebben az időszakban 2szer.
eső = drámaS.Agüero írta: Egyébként van egy jó hírem!
Esőt mondanak a hétvégi futamra!![]()
13 pont... Szerintem nem lesz meg, csoda kellene hozzá, de bízok benne.
Remélem dráma lesz.
Szerintem sokat számíthat, ha megnézzük az előző éveket, láthatjuk, hogy volt, ahol egyetlen pont döntött. Lélektanilag is sokat számít, így Alonso még hihet a győzelemben, és Vettellen is nagyobb a nyomás. Így nem is kell mindenképpen nyernie Alonsonak, elég lehet 2. vagy 3. hely, ha Vettellel történik vmi. 20 pontnál pedig még lehet a kiesés is belefért volna, ha mondjuk Hamilton v. Webber nyeri a futamot. Azért 5 pontot Vettel egy biztonsági autózással könnyen szerezhetett volna, így figyelnie kell, hogy ne végezzen túl hátul. Persze még így is jó Vettel helyzete, főleg, ha megnézzük, hogy az időmérőkön hogy teljesítenek. Mert ha Vettel megint az első helyek vmelyikét tudja majd megszerezni, Alonso pedig ismét 3-4. sorból, vagy még hátrébb rajtolhat majd, akkor onnan már egy kisebb csoda kell majd a spanyolnak. Mondjuk az idén már megvolt neki párszor, úgy látszik az égiek mostanában kedvelik a spanyolokat.Tocy írta:Az, hogy 13 vagy 20 pont az előny, az csak akkor fog számítani szerintem, ha megáll a Red Bull. Nem úgy néz ki, hogy Alonso önerőből meg tudná verni Vettelt, pláne nem nyerni úgy, hogy Vettel a dobogóra sem ér fel. Mindenképp nagy dolgoknak kell összefüggően történni azért, hogy a spanyol legyen a befutó a végén. Persze az idei évet figyelve, ez nem is lenne olyan nagy meglepetés...
Legalább megmarad a koncentráció, és a 13 pont is elég nagy előny. Az utóbbi évekből kiindulva itt jól megy a RB, elégnek kell lennie, ha semmi váratlan nem jön közbe.piton írta:Amúgy grat Hamiltonnak is, kijárt neki is egy győzelem, persze jobban örültem volna ha ezt mondjuk Brazíliában szerzi, és most Vettel 20 pont előnnyel mehetne oda. Nyugisabb lenne a verseny, így aztán megint lehet izgulni.
Még mindig nem erről a futamról beszélek konkrétan.ozsimiki írta:Hát azt meg te tudod,hogy egy ilyen teljesen sablonos futam után, amit letolt a spanyol, akkor jössz elő,hogy milyen parádés is ő.
Támadnia nem kellett, védekeznie nem kellett valós pozícióért. (rajtot említettem).
"Alonso parádés,nincsenek szavak amit autózik,ilyen körülmények között."ozsimiki írta: Csaba!
ez a kettős mérce megint
Ki beszélt arról, hogy Hamilton?!?!Nem Hamiltonnak szólt, hanem a HRT-nek, aki pont annyira tartotta fel,hogy Hamilton megérkezett annyira, mint addig sosem. Meg is lett az eredménye egyből.
Nem Hamiltonnak szólt, hanem a HRT-nek, aki pont annyira tartotta fel,hogy Hamilton megérkezett annyira, mint addig sosem. Meg is lett az eredménye egyből.Sanama írta:Vettelt megelőzik, már dünnyög![]()
![]()
zseniális