https://pbs.twimg.com/media/DxcK8HsWkAASecn.jpg" target="_blank
Jól összefoglaltad, tudom hogy mennyire hasznos a munkája. Még akkor is amikor labdával tényleg katasztrófa. Farkas Norbi is említette tegnap,hogy Spanyolországban nincs olyan csatár,mint amilyet a vezetőség keres. Suarezhez hasonló meg nem is biztos hogy van egyáltalán,szóval ott is gondban leszünk azért hamarosan.recrea írta:
Ja oké, elsőre annak tűnt. Talán Böde neve zavart meg.Sinya22 írta:Tudom hogy így van,nem irónia volt
Nem a birkózás a lényeg, hanem a mozgása, annak intenzitása, mikor, merre, hova indul be...és ezt a fickó baromira érzi, mert nagyon jó esze van a center poszthoz. Jól tud akár 2 védőt is "elhúzni", rengeteg Messi gólt lehetne elemezni, ahol üríti neki a területet Suarez, sokszor gólpassz értéke van egy ilyennek. Elég csak azokat a gólokat nézni, ahol Messi jön Alba beadására második hullámban, rohan be az összes védő a kapu elé, egyrészt pánikból reflexszerűen, másrészt mennek az uruguayi mozgásával.Sinya22 írta:Suarez kapcsán sokszor feljön,hogy leköti a két belső védőt. Szerintem Böde is megbirkózna velük,aztán Messi meg Dembelé megoldja a többitAmúgy tippem sincs,annyi nevet bedobtatok itt az utóbbi egy hétben.
Tudom hogy így van,nem irónia voltCestus írta:
Off: Ez így is van egyébként, nézd meg, tegnap Dembélé góljánál mit csinált.
Nainggolantól szabadulna is az Inter amúgy. Az kellene még, hogy őt is leigazoljuk, akkor összeállhatna a Rakitic-Vidal-Nainggolan tengely a középpályánkon, a pragmatikus stabilitás mértékegysége, Valverde munkájának beteljesülése.El Pistolero írta:Paulinho, Vidal és most Boateng után előre várom a nyári cikkeket Nainggolanról.
Ő ilyen támadó-mindenes, játszott már mindenhol. Érdekes, eszembe nem jutott volna hogy őt hozzuk. Voltak jobb korszakai, de akkor is meglepő. Kíváncsi leszek mit alkot, ha tényleg ő jön.Stalkyard írta:Ez a pali nem középpályás?
Off: Ez így is van egyébként, nézd meg, tegnap Dembélé góljánál mit csinált.Sinya22 írta:Suarez kapcsán sokszor feljön,hogy leköti a két belső védőt.
IbraCestus írta:A Mundo szerint már ma érkezhet a cserecsatár. A kiléte hétpecsétes titok, de annyit írtak, hogy nem Morata, és nem is Vela. Egy Larssont akarunk igazolni.
Zsirura tippelek.