csababarca írta: ↑2020.11.18. 09:35:09
attól mert a Viktor kiadta, hogy most őket kell utálnod a migránsok és Soros, meg az unió után, attól még nem kötelező mindenkinek így ugrálnia.
lehet utálni a blm-et, lmbtq-t, de mondjuk ennél csak fontosabb problémák vannak itthon, mondjuk az, hogy mialatt ezt a hsz-t megírtam, Orbánék szétloptak megint jó pár milliárdot a nemzeti vagyonból.
de az ugye mellékes, lényeg, hogy ne legyenek buzik. az aztán marha fontos, attól jobban fognak élni az emberek.
szerk.: az csak most esett le, hogy az LMBTQ-val jól összemostátok a pedofilokat is, ehhez is gratula, látszik, hogy lövésetek sincs a témáról, hogy az LMBTQ mozgalom, hogy áll a pedofilokhoz.
bezzeg a mi dicső pártunk és nemzetikeresztényhungaro kormányunk milyen erélyesen fellép a pedofilokkal szemben.
Az utálatot helyettesítsük be inkább elutasításra. Tudom, hogy imádtok birkázni, mert az biztosan nyugtat, de csak szólok, hogy ezeket nem viktor adta ki, sőt nem is ő találta ki.
A Blm-et Viktor találta ki? Uszított ellene? Ja, nem, csak a bal oldalon nagyon nagy divat lenne velük szolidarítani. És az összemosáshoz inkább nekik gratulálj, mert ők mossák össze ezt a blm mozgalmat azzal, hogy ha nem támogatod őket, akkor biza egy mocskos náci vagy.
lmbtq-ra Viktor mondta hogy utálni kell? Rohadtul nem. Légyszi engedd meg, hogy eldöntsem és nem most az alaptörvénymódosításnál, hogy ez a meleg lobbi ez nekem tetszik vagy sem. Szerintem pont nem Viktor hozta elő ezt a témát, hanem legutóbb például valaki előkapart egy mesekönyvet, amibe a meleg lobbit a mozgássértültekkel mosta össze. És ha azt mondjuk a könyvre, hogy nem szeretnénk meleg lobbit, akkor a meleg lobbi válasza azonnal: na de mi a baj azzal, ha a gyerek mozgássérültekről vagy egyéb hátrányos helyzetűekről olvas. (nyilván pont nem ezzel van a baj senkinek sem). Ja, a mozgalmat pedig nem mindenki mossa össze a pedofilokkal. Ez a Mi Hazánk nagy szlogenje és szerintem is ez azért eléggé radikális dolog, és nincs köze a kettőnek egymáshoz.
A migráns téma előtt már jóval nagyon sok európai vezető panaszkodott a kontrollálatlan bevándorlásra, és ezáltal az országok saját identisának elvesztésére, és már tervezték, hogy ezt korlátozzák. Nagy pech, hogy utána bejött ez a migri vonulás (persze ez is tök véletlen, hogy ezek így hirtelen megindultak, ugye?) , és mivel Merkelünk már saját, és országának a bűntudat miatti becsületbeli ügyévé tette, hogy na befogadunk mindenkit, mert ha nem akkor nácik vagyunk. Aztán utána van, aki ez mellett, és van aki ellene volt. Csak az OV fóbiások ezt nyilván úgy gondolják, hogy hát persze, nyilván aki fideszre szavaz, az utálja a migriket, aki nem, az lájkolja. Gratula az együgyű gondolkodáshoz.
Ha bár birka és mindenféle saját gondolat nélküli hozzászólás, akkor ez 100%-ban az: "lehet utálni a blm-et, lmbtq-t, de mondjuk ennél csak fontosabb problémák vannak itthon, mondjuk az, hogy mialatt ezt a hsz-t megírtam, Orbánék szétloptak megint jó pár milliárdot a nemzeti vagyonból." Légyszi mutasd már meg hogyan lopja szét. Mert nyilván ilyen Lackner Csabás videók a balos szavazóknál elfelejtődnek, az öszödi beszédet meg szenvedélyes igazságbeszédnek mondják (a sort még sokáig tudnám folytatni), de azt, hogy a zorbánellopja az emberek pénzét, mindenféle bizonyíték vagy akármi nélkül, az menő persze. A pali csak 30 éve van a politikai pályán, és még semmit nem sikerült ellene konkrétan felhozni. Vagy úgy más valaki ellen. Közben már vagy 10 párt tönkre ment a saját hazugságában, de a legnagyobb bajod nyilván az orbánnal van, és szó nélkül behúznád egy mszp-dk kombóra kiegészítve egy saját magát megerőszakoló jobbikkal, vagy egy 4 évente átalakulóü lmpvel. A momentum legalább konzekvensen ugyanazt a mocskos sárdobálást tolja, bár azért tegyük hozzá, hogy ők igen-igen fiatal párt, és azért Donáth Annácska videójában benne van az ő legitimitásuk is bőven, amivel beárazták az ilyen EU-s sárdobálásokat is bőven.