Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, a tizenegyest elrontotta, de nálunk úgy sem ő, hanem Messi fogja lőni (bár ő is jól lövi, de talán Messi megbízhatóbb), úgy hogy ILLA ILLA ILLA VILLA MARAVILLA!Tdavid írta:Villa tnap este zseniálisan játszott.Kár a kihagyott tizenegyesért, de én már láttam tőle ilyet idén h szinte ugyanígy melléhelyezte.De majd legközelebb...
Nekem még kifejezetten tetszett az első gól utáni gólöröme, mikor meghajolt a közönség előtt h: Na tessék ezt tudom én!![]()
![]()
Nagyot fog ő jövőre játszani a Barcába, akár baloldalt akár középcsatárként.
ILLA ILLA ILLA VILLA MARAVILLA!![]()
szerintem is tökéletes lesz és rengeteg gól van benne baltamadóként is...ElBartimaeus írta:Villa megválaszolta, hogy milyen lehet a Barcában bal szélen: zseniális! Mert most inkább 4-3-3-t játszott a csapat, ahol ő volt a szélső. Tökéletes arra a posztra.
A maravilla spanyolul csodálatos, bámulatost jelent. Ugyanabból a szótőből alakult ki, mint az angol marvelous. Néha spanyol filmekben szokták nagy lelkesen mondogatni.Rezi Torres írta:illa illa illa villa maravilla->ez mit jelent?
Nem egy gólból vontuk le, láttam a Valencia meccseken is, hogy szeret balról indulni és a jobb lába felé cselez. Nem tudom ezt sokan a többiek közül miért nem figyelték eddig. Egy dolog, amiben változnia kell, és ismerve a Barcelona közeget, változni is fog: Az ilyen befelé húzásokkor kicsit kevesebbet kell ellőni és többször passzolni a jobb helyzetben lévő társhoz,de mondom, ezzel sztem nem lesz baj, sok önzőnek tűnő játékos nálunk kezdett el többet passzolni (pl Ibra), mert egy teljesen más közeg. Bár talán Cr vagy Robben itt sem passzolna annyit:D (apropó Cr: Gusztustalan volt, hogy csak a saját góljának örült, nem nagyon ölelkezett és gratulált a társaknak. Látszott rajta, hogy őt csak a saját gólja érdekli. Mondjuk az első gólnál még nem néztem, csak utána, annak még lehet jobban örült a győzelemkényszer miatt)visca el barca írta:azért egy gólból/félidőből ne vonjunk le túl nagy következtetést...
lehet ha torres helyén játszik már háromnál tart...
igen,mindenképpbarcalaci84 írta:az meglehet, de látszik , hogy nem idegen neki a posztvisca el barca írta:azért egy gólból/félidőből ne vonjunk le túl nagy következtetést...
lehet ha torres helyén játszik már háromnál tart...![]()
lehet újra 20 gól feletti balszélsőnk...sőt
illa illa illa villa maravilla!!!!
az meglehet, de látszik , hogy nem idegen neki a posztvisca el barca írta:azért egy gólból/félidőből ne vonjunk le túl nagy következtetést...
lehet ha torres helyén játszik már háromnál tart...
Sanama írta:hát szerintem itt nem lesz balszélső igazolás,Villa meg fogja oldani,csak úgy mint ma
Erről beszéltem én is még februárban, amikor még fel sem merült Villa leigazolása.Kalap1988 írta:Ennyit arról, hogy Villa mire képes a bal szélen. A "klasszikus középcsatár" lehet jobb lesz a baloldalt, mint középen. Most egész meccsen onnan indul, ahol nálunk kell a balszélsőnek, és eddig nagyon jó. Erről beszéltünk többen is már régebben és örülök neki, hogy nagyot nem tévedtünk:)
Villa érkezésével kapcsolatban felmerültek bennem kétségek ami a kezdőt illeti. Messi és Villa nálam alap. Villa nagyon jól megfogja érteni magát a spanyol játszótársakkal és egyébként is tökéletesen bele illik majd a játékunkba. De hogy kié lesz a 3. hely a támadószekcióban?! Ez jó kérdés. Ibra,Pedro vagy Bojan padozni fog. Kíváncsian várom!FCB1899 írta:énis örülök hogy itt van,remekül fog játszani,ebben biztos vagyok^^
egy ilyen kezdő tetszene:
Valdes----Abidal,Puyol,Pique,Alves---Busquets,Xavi,Iniesta---Messi,Villa,Bojan
vélemények?^^