IvánC írta:Ez a Barcelona és nem a Real Madrid
Pontosan, ugyanis tőlünk ilyesmit még a sorfalas bulinál sem hallottál.
No nembaj, Valdes csak bizonyitja, hogy nem csak a pályán egy büdös bunkó.
Úgy odavagytok ettől a sorfalas bulitól.Komolyan nem értem ezt meg.Szép eredmény nem mondom,megnéznék egy hasonlót fordított felállásban.De ez csak és kizárólag a sorsolás szeszélyének az eredménye.
Ha úgy alakult volna a sorsolás az elmúlt két évben mint akkor,abban az esetben már kétszer sorfalat álltatok volna és idén is meg kellene tennetek.De hangsúlyozom szerintem nem az a nagy eredmény,h 3 fordulóval a vége előtt bajnok valaki hanem sokkal inkább az,h 3 éve képtelen kikapni a legfőbb riválisától.Nem mellékesen osztálykülönbség van az akkori Real és a mostani Barca között.A lényeg,h sokkal inkább van miért beszólogatnia Valdesnek mint akkor lett volna valakinek...
Na mindegy ez csak kikívánkozott mert nem értem a folyamatos "sorfalazást"...
Egyébként ez a sport a labdarúgás.Nem a sakk és nem költők alkotják a csapatokat.Neh már minden egyes kis tüske után rohanjunk sírni,h mit mondtak a csapatunkra...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure