Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát ez pazar. Azt hittem addigra már összedrótozzák. De legalább lesz Alves, Puyol pedig szerintem meg fogja oldani, bár jobb lett volna a kapitány középre, de így talán biztosabb lesz a szélső védelem, mint a brazillal.Donny írta:Milánóba el sem utazik, talán a visszavágón már játszhat.Chino írta:Lehet már tudni, hogy a Milan ellen bevethető lesz-e?
mivel nem játszik tartósan, így elég nehéz folyamatos jo formát mutatni..messideco írta:Adriano barátom, a lecke fel van adva...
Amit csinál az számomra eddig egyáltalán nem meggyőző.Van egy-két jó meccse, de tartós jó formát nem nagyon tud kialakítani...
Nem jól mondod, mert KeitaMessiFan írta:Viszonylag keveset beszélünk a munkásságáról így kénytelen vagyok én értékelni a teljesítményét
Én úgy gondolom hogy ő az egyik legjobb kiegészítő embere a csapatnak, ha nem a legjobb.
ezt írtam róla szept végén, azóta csak javult a játéka.shutterisland írta:nekem jobban tetszett a játéka a valencia ellen, mint alapból, valahogy jó volt azon a poszton, vitt lendületet a jobb szélre.
én azt vallom, ő alapból egy szélső középpályás lenne igazából, és avval, hogy szélsőhátvédként szokott nálunk játszani, nem tudja azt hozni, ami benne van. (bár úgy is jó katona)