Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Pep csapatain kívül kb meghalt volna bárhova megy.
Cinizmus kizárva az alábbiakból.
Tele van ez a fórum különböző tipusú emberekkel és nem feltétlen mindenben egyetértés, de sztem ez így van rendjén. Pl én veled nem értek egyet több mindenben, mert a leírtakra újságírói dolgokon kívül nincs semmiféle bizonyítèk! Nyilván vannak saját meglátások is az írások között ami szintén rendben van mint ahogyan az is, h 2 tipusú szimpatizáns van- van aki szereti a jelenlegi vezetést és kb minden intézkedést pozitívan fog fel és van olyan is akinek kb semmi nem jó ami csinálnalnak…Andris írta: ↑2022.08.17. 15:26:47Azért ki ne találjátok már, hogy az elmúlt 3 évből átütemezett fizetéseik se járnak nekik.... Az agyam leáll ettől a fórumtól, de komolyan.
Ti tényleg azt gondoljátok, hogy van másfél milliárd eurós tartozásunk, de majd jön egy új vezetőség és tollvonással elintézi? Nem, egy ilyen összeget tíz évig nyögni fogunk, pont. Már ez az átigazolási időszak is egy agyrém, a világ összes érvével is feldolgozhatatlan hogy ennyi pénzt költöttünk.
Jövőre is ugyanilyen, vagy mégnehezebb átigazolási helyzetben leszünk. És azután is, ha csak el nem kezdünk kupát kupára halmozni. Egy jó vezetőséggel majd kijövünk belőle, de nem idén vagy jövőre.
Épp elég, hogy belementek anno a csökkentésekbe, átütemezésekbe, meg hogy most is újabb összegekről mondanak le, nehogymár még azt is el akarjátok venni, ami évekkel ezelőtt járt volna nekik.
Messinél vagy Suareznél ne csöngessenek be, hogy adjanak vissza néhány tízmilliót fejenként?
Ez csak úgy jöhetett össze, hogy mondjuk Piqué négy év alatt a 20-20-20-20-as fizetéséből fokozatosan átütemezett, hogy minimálisan fizessék ki neki az épp aktuális évet (első év, Bartomeu: 5-25-25-25*, második év, Laporta: (5)-5-37-37*, harmadik év, Laporta: (5)-(5)-5-65*). A számok és a kontraktus hossza példaként állnak ott, hogy látszódjon, miként torlódhat fel egy ennyire iszonyatos összeg, ami amúgy teljesen reális lehet.csababarca írta: ↑2022.08.17. 14:31:04Gondolom ez kacsa, bezzeg Frenkie duplájára ugró fizetése, az fix:D
Ezek tartozások, vagy a szép fizucsökkentések (amik csak átütemezések voltak) eredményei?
Hősök, vezérek, igazi nagybetűs CSK mindkettő.
Csak a rosszakarók terjesztik, fake news
Gondolom ez kacsa, bezzeg Frenkie duplájára ugró fizetése, az fix:D
A folyamatos terhelések, amikor fizikailag is fel kell venni a harcot az ellenféllel sokat kivesznek a játékosokból. Amikor pedig hatalmas győzelmi kényszer méginkább. Mert szinte folyamatosan ez volt. Mikor hirtelen a középmezőnyben találtuk magunkat, a Bl-ből is kizúgtunk mentálisan is szétestek.sansz írta: ↑2022.05.09. 10:58:12Szerintem túlfélted ezeket a játékosokat. A kifacsart, csapágyasra járatott jelzők igazak voltak Pedrire pl, aki nem volt rotálva(akkor se) hogy aztán a válogatottban is kihagyhatatlan legyen a 120 perces meccseken, hogy aztán még az olimpiára is el kelljen mennie (hosszabbításokkal).
Se Gavi, se de Jong nem volt kifacsarva és agyonjátszatva. Sőt, a holland Koeman elküldése óta nem jó, csak percekre. Az,hogy pocsék formában vannak nem a fáradtságukból adódik. De Jong az alkata ellenére az egyik legjobb fizikumú játékos, ő bírná a terhelést a BLben a döntőig, bajnoki verseny mellett.
Gavi meg Gavi. Fogvicsorogva küzd, csak van,hogy nem hasznosan,máskor meg hasznosan.
Szerintem Businak jelenleg nincs alternatívája.Kovbal88 írta: ↑2022.05.09. 09:48:47Nekem mostanában kezdet el tetszeni a játéka, és nem mondanám lassúnak, csak nem eléggé dinamikus. Viszont a többiek se sajnos. De Jong is nagyon messze van a city-s De Bruyne teljesítményétől. Gavi is inkább a védekezésre alkalmas, mint a támadások segítésére. Középpályás játéknak van hova javulnia
Szerintem túlfélted ezeket a játékosokat. A kifacsart, csapágyasra járatott jelzők igazak voltak Pedrire pl, aki nem volt rotálva(akkor se) hogy aztán a válogatottban is kihagyhatatlan legyen a 120 perces meccseken, hogy aztán még az olimpiára is el kelljen mennie (hosszabbításokkal).
Nekem mostanában kezdet el tetszeni a játéka, és nem mondanám lassúnak, csak nem eléggé dinamikus. Viszont a többiek se sajnos. De Jong is nagyon messze van a city-s De Bruyne teljesítményétől. Gavi is inkább a védekezésre alkalmas, mint a támadások segítésére. Középpályás játéknak van hova javulnia
Lábujj törés.
Lemaradtam, de Nicoval mi lett?Chino írta: ↑2022.05.08. 19:57:00Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a kp-nk a Celta ellen így hogy Busi eltiltott.
Van egy 17 éves kifacsart Gavi egy csapágyasra járatott De Jong, meg egy 0 km-es Puig. Előre látom mennyire friss lesz a csapatrész, a legjobbkor sárgázta ki magát Busi.
Gondolom Sanz lesz felhozva, esetleg mellé Orellana vagy Alves mehetne feljebb eggyel, de Dest is sérült..
Ilyen félig viccnek írtam, valamennyire csak tanítják, meg az elsőcsapat edzéseiről felkerült videóknak is a nagyrésze rondo meg lövöldözés, szóval biztos foglalkoznak vele. Csak gondolom máshogy lettek nevelve, ha eléjük kerül a labda nem az a reflex, hogy akkor belebikázok egyet, hanem inkább keresik a társat, aki közelebb van a kapuhoz.bence0330 írta: ↑2022.04.16. 10:52:15Lehet, gondolom úgy érted a dolgot, hogy automatizmusként nem tanítják, mint taktikai elemet, mert amúgy látványosan megy neki. És azért Xavi, Iniesta is tudott lőni, és próbálkoztak is vele... meg hát nem arról van szó, hogy nem tud, mert lehet, hogy a csapatban az övé a legjobb gól/lövés hatékonyság. Egyszerűen nem hajlandó. Szerencsére mostanság azért kicsit jobb lett a helyzet, de szomorú, hogy pártíz gól simán benne maradt a lábában.davi10 írta: De nem tudom, szerintem a La Masia-n nem tanítják, én emlékszem még arra, amikor Robi próbált meg lőni egyet a 16-oson kívülről, aztán ki is dőlt fél évre.
18-20 méterekről lehet szép gólokat lőni, nem feltétlenül kell hozzá hatalmas lövőerő. Egyébként Busquets mióta Xavi az edző szerintem jól játszik.herlius írta: ↑2022.04.16. 12:54:53Szerintem a fõ szempont amiért Busquets nem lõ, az valószínūleg a labdavesztéssel kapcsolatos. Lövéskor ugyanis nem kontrollálható a labda útja. Egy esetleges blokkolt lövés után pedig az ellenfél játékosai sprintben indulhatnak a megszerzett labdával. Busi futóversenyben esélytelen. Ha az ellenfél tizenhatosa közelében õ labdát veszít és nincs mögötte fedezet, az hatalmas rizikófaktor. Nyilván a meccs végén egy fáradt, emberhátrányban levõ csapat ellen bevállalható a dolog, de alapesetben nem ez a fõ szerepköre. A másik szempont pedig a sérülésveszély. Az erõs, távoli lövések mindig extra rizikófaktorok, fõleg egy idõsebb, nem lövésekre specializálódott játékos esetében.
Számtalan lövési lehetőség jön ki rá 18-20 körül. Nagyon sokszor ráadásul úgy, hogy zavartalanul lőhetne, ki sem lépnek rá, mert nyilván azzal számolnak, hogy lövés helyett passzolni fog. Neki még az igazítás is sokszor beleférne, megnézhetné azt is, hogy hova rúghatná......