én egy elvesztett labdára emlékszek ami a negatívum listára kerülhetne, egyébként én is teljesen meg voltam vele elégedve még úgy is ha a gólpasszát és azt a kapufát nem veszem figyelembe. sztem nagy hiba nem játszatni őtFernando írta:Hát tegnap se votlam elájulva tőle, eléggé bizonytalan volt. Soxor elszállt. Volt egy kapufája amit akár beis rúghatott volna. A gólpasszán kívül nemsokat csinált.m.gabesz írta:Zambi nagyon jó játékos,bár most rosszabb formájában volt 1 ideig .
Remálem a tegnapi mecs után visszatér a régi Zambi,és akkor Rijkard is többet játszatja
Gianluca Zambrotta

- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát tegnap se votlam elájulva tőle, eléggé bizonytalan volt. Soxor elszállt. Volt egy kapufája amit akár beis rúghatott volna. A gólpasszán kívül nemsokat csinált.m.gabesz írta:Zambi nagyon jó játékos,bár most rosszabb formájában volt 1 ideig .
Remálem a tegnapi mecs után visszatér a régi Zambi,és akkor Rijkard is többet játszatja
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zambi nagyon jó játékos,bár most rosszabb formájában volt 1 ideig .
-
- Eurobarca Staff
Valóban jó volt Zambi tegnap. Főleg az a beadás...Az eddigi szélsővédőinktől az elmúlt jópár évben nem sok ilyet láthattunk, egyik sem tudott beadni...Mindenesetre jobb volt ott, mint Puyol szokott lenni.LG írta:Ez az ZambiSzép volt
Remélem ez után Rijkaard többet játxatja
és akkor lehet, nem is kell uj jobbhátvéd
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ez az Zambi
Szép volt
Remélem ez után Rijkaard többet játxatja
és akkor lehet, nem is kell uj jobbhátvéd 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem most bebizonyította és adott egy taslit (képletessen) Rijkaardnak, hogy ha ő pályán van akkor mindig mozog labdára és minden megmozdulása tudatos és veszélyes. Puyol szokott ugye ezen a poszton mozogni, hát ég és föld a külömbség.
Ha Zambrotta távozik vagy eladják, azzal súlyos hibát követ el a Barcelona vezetőség.
Ha Zambrotta távozik vagy eladják, azzal súlyos hibát követ el a Barcelona vezetőség.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Llegenda del Barça
Zambrotta
végre megjátszották, mert nem Messi volt fent
jó széljáték
beadás
GÓL!
Ajánlom Frankinek, hogy kövi meccseken kezdjen, mert Milito messze nincs olyan formában, hogy miatta üljön, nem mellesleg Puyol is sokkal jobb volt belül.

Ajánlom Frankinek, hogy kövi meccseken kezdjen, mert Milito messze nincs olyan formában, hogy miatta üljön, nem mellesleg Puyol is sokkal jobb volt belül.
ok,de attolhogy puyi megsérüt,1:0ás vesztésnél csatárt kellett volna behozni!meg sztem tavaly volt egy jo időszaka,tavasszal,de azóta nem tudom,mi történt vele!most meg tul kevés percet játszott,hogy értékelni lehessenReplay írta:Puyol nem tudta folytatni, ezért kellett behozni.LG írta:De 1-0-s vesztésnél miért nem egy csatárt hozott be, és miért nem sokkal korábbanMiért hagyta Henryt a padon
Én Ferenc tesvért nem tudom megérteni, ez az ember egy rejtély
Sztem minél előbb elmegy, annál jobb, de akkor hozni kell vkit a jobb oldalra.
Sajnos elejétől kezdve látszott, hogy nem fekszik neki a spanyol foci, a Barca stilusa.
.
Puyol nem tudta folytatni, ezért kellett behozni.LG írta:De 1-0-s vesztésnél miért nem egy csatárt hozott be, és miért nem sokkal korábbanMiért hagyta Henryt a padon
Sztem minél előbb elmegy, annál jobb, de akkor hozni kell vkit a jobb oldalra.
Sajnos elejétől kezdve látszott, hogy nem fekszik neki a spanyol foci, a Barca stilusa.
De 1-0-s vesztésnél miért nem egy csatárt hozott be, és miért nem sokkal korábban
Miért hagyta Henryt a padon

- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
hat egyszeruen n volt eleg IDEJE
ahhhoz h vmit is bizonyitson
de hat ez van en tobbet vartam Zambrottatol ...(szerintem Rijkard is)
de ez van annak kell orulni ami van 

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- albicelesteX
- A Vadász
Ő nekem nagy csalódás!De ennek ellenére egy nagyon jó focistának tartom!Sajnálom hogy nem tudta hozni azt a játékot amit a juveba vagy a válogatottba láthattunk tőle!Szerintem hamar távozik!Még a télen és a pletykákkal ellentétbe szerintem visszameghy a juvéhoz!Vagyis ha már elmegy akkor odamenjen!
Már csak az a kérdés marad hogy ki lesz helyette a szélen mert azért puyol mindig nem lehet ott!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Most MÉG nem megy el. De ki tudja mi lesz a nyáron? Ha Rijkaard továbbra is kevés lehetőséget ad neki, érvényes szerződés ide, érvényes szerződés oda, el fog menni. Én mindenesetre szeretném, ha itt maradna.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Los!fcjoc írta:nem azért de ha ő oan jól teljesített volna akkor biztos nem adja el a vezetőség.. (damia)
ENNYI

+emlékszem arra a Bilbao elleni gólpasszra...szépen lecsúszott neki..úgy lett jó Etoonak.

na,ezt akartam hallani

.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem megy sehova. Kész. Ennyi. Pont.

Zamib, mi a francnak megy el?
nem nyert még itt semmit,így feladná!?ja és attol,hogy néhánszor nem kezdő,kűzdeni kéne!ezzel együtt ha elmegy,nagy bajban leszünk! 

.
nem azért de ha ő oan jól teljesített volna akkor biztos nem adja el a vezetőség.. (damia)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hol láttad játszani, hogy ilyen magabiztosan állitod?Zsolti írta:Damia sztem sosem volt valami nagy durranás...átlagos játékos volt.

Az első mecsén a Bilbao ellen mindjárt egy hatalmas gólpasszal kezdett, majd a Levante ellen pokoli önfeláldozóan mentett, és csak azzal tudtunk nyerni. A szezon hátralévő részében már egyre kevesebbszer kapott játéklehetőséget, mert a sérültek szép sorban jöttek vissza.
A következő szezonban a Santanderben nagyon jól játszott, és sorra lőtte a gólokat (de ott már középpályás volt), aztán egy nagyon buta sérülés miatt több hónapot is kikellett hagynia. Most jelenleg talán a Betisben (?)játszik.
in to exile
Én is örültem neki, amikor jött, hisz világklasszis védőnek tartottam. De itt nálunk az első fél éve katasztrofa volt, utána összeszedte magát, és volt pár jo meccse, de aztán jött pár kisebb-nagyobb sérülés, és megint nem találta magát. Abban igaza van Vitonak, h az elmult évek legstabilabb szélsővédője a Barcában, de tőle azért ennél magasabb szintet vártak. Ő sem érzi jol magát, nyárig perxe még ez változhat, de ha nem akkor mehet.
Hát ezt sajnálattal hallom, pedig jó kis playa-nak indult...barca99 írta:Damia talán a Betisben van, de úgy tudom sérülékenyebb mint Edmilson és Motta együttvéve.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Damia talán a Betisben van, de úgy tudom sérülékenyebb mint Edmilson és Motta együttvéve.