Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Söt politizálni se kéne. Lécci a Boixos-sal való vitádat rakd át egy külön #n#-es topicba, nincs erőm már hozzá!redlions írta:Tisztázzunk valamit! Most, hogy vannak a #n# -os topicok, nem lehet a többi topicban burkoltan sem a káromkodni, csúnya szavakat használni. Az #n# topicokba kéretik egymást szidni...
hű köszEnrique írta:Ja és Badi! Köszöntelek a moderátorok világában!
Grat, aztán hajrá!
Badi írta:jah de ott igen
Gamer topic megfelelne neked? Mert átadnám, ha az Adminisztrátorok is bele mennek. Legalább csinálnál valamit...Badi írta:jah de ott igen
A kézis topicban sem?Badi írta:jah én is láttam hogy zöld vagyok a tartalomjegyzéknél, de nem tudok semmit se csinálni úgyhogy ez elírás leszredlions írta:Badi móderátor lett, akkor Gratula neki!![]()
Akkor Gamer nagy topicot átadnám az új moderátornak.
jah én is láttam hogy zöld vagyok a tartalomjegyzéknél, de nem tudok semmit se csinálni úgyhogy ez elírás leszredlions írta:Badi móderátor lett, akkor Gratula neki!![]()
Akkor Gamer nagy topicot átadnám az új moderátornak.
Rapika írta:Azt szeretném mondani,hogy lehetne egy kicsit jobban rendszerezni a Csapat részt!
Szóval sztem oda csak a játékosokat,meg az Igazolások topicot kéne tenni,talán még Rijkaardot is,de a többit azt külön kéne tenni!
Akkor ami nem érdekel, azt ne olvasd! Ez mindenkinek szol!Eszter21 írta:Azért ne nyissatok meg nagyon sok új topicot! Már így is fél óra, amíg átolvasom...
nem azt mondtam,hogy legyen...redlions írta:Iniestának van....Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...![]()
Ha alkotnak valami maradandót, akkor lesz.
Iniestának van....Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...
Mondjuk csak hülyeségből ne nyitogasson senki sem topicot nem azért írtam.Csak ha van valami jó gondolata és úgy érzi,hogy lehetne róla dumálgatni...Enrique írta:Sztem mind1...Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...
Nem tok ezzel szemben/ellen érvelni...
Nem mindegy! Nekem egyre több ideig amíg átolvasom, hogy miket írtok...Enrique írta:Sztem mind1...Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...
Nem tok ezzel szemben/ellen érvelni...
Sztem mind1...Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...
Tudod nem azzal telik az egész napom hogy itt ülök a gép előtt,szval véletlenül gép közelébe kerülök akkor szeretném átolvasgatni hogy miket szóltatok hozzá,és nem mind1 hogy 10perc alatt sikerül vagy 1óra alatt,érted?Zsolti írta:Miért nem mindegy,hogy mennyi topic van?egyébként Mottának sincs,meg Silvinhonak,meg Gabrinak,meg Edmílsonnak,meg Iniestának sincs...