Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tavalyi tavasz/nyár után akkor sem tartanék rá igényt, ha ingyen lenne.Nero. írta: A+ kategóriás támadó, összjátékban jó, nincs elveszve a szélen, és a ligában is bizonyított már.
Tényleg van ember a bolygón aki nem az 1-es opciót választaná?csababarca írta:Ez a mundo szerinti két opció kb olyan mint hogy:
1. Kapsz tizmillió forintot.
2. Levágják a lábad.
De nyilván van aki itt is a másodikat választja:D
Ne röhögtessetek Griezmannal, meg hogy a legjobb francia játékos. Egy nudli, vbn sem volt semmi extra.
Nyáron meg volt az esélye hogy ideengedjük, nem élt vele.
DzsudzsáK sem így kezdtevisca el barca írta:lassan eljuttok oda h grizi kb dzsudzsák szint...azért na.
Miről beszélsz?visca el barca írta:lassan eljuttok oda h grizi kb dzsudzsák szint...azért na.
Az emberek 99 százaléka választaná az elsőt.Nero. írta:Szerinted, én inkább választanám a második opciótszbsz írta:MD szerint két opció van
1. Jovic + de Ligt ~60m-~60m
2.Griezmann 120m
megj: nyilván az 1. opció az elsődleges cél, dupla vagy nulla szitu.
Szerinted, én inkább választanám a második opciótszbsz írta:MD szerint két opció van
1. Jovic + de Ligt ~60m-~60m
2.Griezmann 120m
megj: nyilván az 1. opció az elsődleges cél, dupla vagy nulla szitu.
LG írta:Higuainhoz nem hasonlítanám. Az argentin fénykorában jóval gólerősebb volt, Griezmann viszont korántsem sült be annyi rangadón. Pl. volt egy kiváló VB döntője, de VB-n, EB-n, BL-ben is voltak kiváló meccsei az egyenes kiesésben. Messze nem CR és Messi szint, de azért nagyon jó játékos a francia, bár szerintem nem idevaló. Egy jó kontacsapatban tud szerintem leginkább érvényesülni. Nálunk középen nem tudná hozni azt, amit Suarez, szélen pedig szerintem nem tudná olyan hatékonyan megbontani a védelmet, mint Dembelé vagy korábban Neymar.
Ezzel is lehetne vitatkozni. A franciáknak jó néhány olyan játékosa van, akik a szűk elitben vannak a posztjukon, pl. Umtiti, Varane, Pogba, Kanté, Mbappé. Ők szerintem hasonló szinten képviselnek, mint Griezmann.szbsz írta:Annyit elmondhat magáról, hogy a legjobb francia játékos jelenleg. A franciák meg a regnáló világbajnokok... Aműgy az tényleg abszurd, amiket nyilatkozik magáról. ("Messi, CR szintjén vagyok" stb.)
Higuainhoz nem hasonlítanám. Az argentin fénykorában jóval gólerősebb volt, Griezmann viszont korántsem sült be annyi rangadón. Pl. volt egy kiváló VB döntője, de VB-n, EB-n, BL-ben is voltak kiváló meccsei az egyenes kiesésben. Messze nem CR és Messi szint, de azért nagyon jó játékos a francia, bár szerintem nem idevaló. Egy jó kontacsapatban tud szerintem leginkább érvényesülni. Nálunk középen nem tudná hozni azt, amit Suarez, szélen pedig szerintem nem tudná olyan hatékonyan megbontani a védelmet, mint Dembelé vagy korábban Neymar.Barca_10 írta:davi10 írta: "Antoine Griezmann: The Making of a Legend" című dokumentumfilm
![]()
![]()
és ez az örökmásodik mitől lenne legenda? pofázásban suarezi szinten van, teljesítményben meg a francia Higuain.. valakik nagyon elhitették vele hogy egy szinten van Messivel és CR-el.
davi10 írta: "Antoine Griezmann: The Making of a Legend" című dokumentumfilm
Tehát a 18 fős keretben mindig ott lesz 4 középhátvéd, azaz a padon is kettő, nagyszerű.krosz31 írta:Senkit nem kell lelátóra tenni...egy Juventus megtudta oldani, hogy Chiellini, Bonucci, Barzagli is kapott lehetőséget....MatyiG írta:És kit fogunk lelátóra tenni? Az egyik csapatkapitányunkat, a kezdőbe berobbant játékosunkat, az előző két szezon legjobb védőjét, vagy a frissen 70-80 milláért igazolt embert?
Senkit nem kell lelátóra tenni...egy Juventus megtudta oldani, hogy Chiellini, Bonucci, Barzagli is kapott lehetőséget....MatyiG írta:És kit fogunk lelátóra tenni? Az egyik csapatkapitányunkat, a kezdőbe berobbant játékosunkat, az előző két szezon legjobb védőjét, vagy a frissen 70-80 milláért igazolt embert?
Pontosan! Egyetértek veled. Aki mehet részemről az Rafinha, nincs helye a csapatban, Malcomot is elengedném de nem a tudása miatt , hanem a saját jövője érdekében. Coutinho kérdőjeles még, láttuk őt jól játszani, a helyét kéne valahogy megtalálni de félek , hogy erre csak 2-3 múlva lenne esély egy másik szisztémában amiben már nincs Messi. Viszont addigra már 30+ os lesz....geridoss írta:Én nem is értem egyesekben hogy merül fel Umtiti eladása. Attól, hogy most jött egy olyan sérülés, amit rosszul kezelt mind ő, mind a klub, nem jelenti azt, hogy porcelán. A legjobb védőnk jelenleg. Ha jönne de Ligt, Todibo 1 év kölcsön, után Pique is 34 lesz, szépen lassan lehet beépíteni helyette az újakat.