Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ha visszalapoznál megtudnál jó pár infót....Szállás 1 éjszakára,reggelivel és korlátlan üdítőfogyasztással 20 euro.. ha akarsz vacsorát is az már 25 euro.A szállás Iván barátjánál lenne,elég közel a központhoz.Ronal.10 írta:Na majd ha lesz konkrét leirás jeléentkezek. Szálás (hol, mennyibe kerül.)
Meccs (Mikor, Mennyibe kerül). Utazás ( hány óra, mennyibe kerül.) Költőpénz kb mennyi kell.
Élnézést de egy utazási iroda ezt mind leirja. Tudom h a szervezö nem egy utazási iroda de akkor is tudni akarom mire álldozom egész nyári diákmunkával összeszedett pénzem.
![]()
Sőt ha ennyire komoly a dolog ki lehetne irni egy kis cikkbe föoldalra minden infót.

akkor lapozz vissza, minden részletesen le van írva. Szánj rá egy kis időt, és megtudod azt, amit akarszRonal.10 írta:Na majd ha lesz konkrét leirás jeléentkezek. Szálás (hol, mennyibe kerül.)
Meccs (Mikor, Mennyibe kerül). Utazás ( hány óra, mennyibe kerül.) Költőpénz kb mennyi kell.
Élnézést de egy utazási iroda ezt mind leirja. Tudom h a szervezö nem egy utazási iroda de akkor is tudni akarom mire álldozom egész nyári diákmunkával összeszedett pénzem.
![]()
Sőt ha ennyire komoly a dolog ki lehetne irni egy kis cikkbe föoldalra minden infót.

Ellenfélről,pontos időpontról,jegyárakról még nem tudni.De a jegy nem lesz vészes az tuti.Ronal.10 írta:Érdeklődnék h a Meccs hanyadikán lesz, ki az ellenfél, és h külön a meccs csak belépő mennyi?

Nyalván 9 személyes a busz, de majd utána számolok, nem vagyok túl jó matekbólRonal.10 írta:Ne csináljátok már h 2 busz betelik 20 emberrel![]()
![]()

Ezt azért nem mondanám.lionelmessi19 írta:Az óriási utazó élményekről már beszéltünk... a társaságot élvezheted 30+x órán keresztül, de a látványról tegyetek le, 2000 km pályán, sokat nem fogtok látni.