Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
akkor csak az én mancsomat nem bírják az ilyen cipőkEl fanático írta:3 éves a Vans-om, de azon kívül, hogy a nap már eléggé kiszívta a színét, semmi baja, a talpa is tökéletes - pedig még télen is hordtam, amikor nem volt hó, latyak vagy -10 fok - tavasszal és ősszel minden hétköznapi lóti-futi intézni valóm esetén használom, mert hosszabb távú sétáknál is nagyon kényelmes.daffy írta:én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukba
3 éves a Vans-om, de azon kívül, hogy a nap már eléggé kiszívta a színét, semmi baja, a talpa is tökéletes - pedig még télen is hordtam, amikor nem volt hó, latyak vagy -10 fok - tavasszal és ősszel minden hétköznapi lóti-futi intézni valóm esetén használom, mert hosszabb távú sétáknál is nagyon kényelmes.daffy írta:én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukba

én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukbakudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?

Ezt nem tudtamfcbarca0827 írta:Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.![]()
Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.Game90 írta: Amúgy legjobban az 1. és a 9. csaj jött be
Innen is ment egyFecooo írta: http://www.hokkento.hu/?pageid=11
itt kéne B. Adrira szavazni, ahányszor csak tudtok, egészen április 12-ig!
Na azthiszem ma 2 ev hsz-e is szuletett.Lionel85 írta:Miért, mit csinál a karod, amikor ezeket a képeket nézed?Fecooo írta:hadd nyerjen az én karom!:D
![]()
zsepi legyen
Amúgy ment rá a szavi.

ment a szavazatFecooo írta:...
Takazumoteka MeshikiarizichikatoIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
az én ninja nevem: Chimoshimome Nokuchukushi
Az enyémIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
lui1698 írta:Tornagatyaszaga Hirosimasuziki

Chimochir TomoshizukushichiIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()