Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szomorú, mert reménykedtem,hogy visszamegy a Manchesterbe...h3x0r írta:HIVATALOS: Cristiano Ronaldo a mai nap folyamán meghosszabbítja a szerződését a Real Madriddal! Florentino Pérez 13:45-re sajtótájékoztatót hívott össze, amin bejelenti a portugál sztár kontraktusának megújítását!
Egyetértek, nem lenne igazság, ha mindenki beválna!shutterisland írta: így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.
így, hogy igazoltatok 5 embert, valakinek azért "illik" besülni is.Illarra
Igazából lehetett volna ez 6-2 isferninho írta:nagyon csalódott vagyok............
Marin lövésénél még az is benne volt, hogy pontot nem szereztek... erre megnyertétek a meccset....
még mi csak a szerencsének és Diego Lopeznek köszönhetően hoztunk el kőkemény 1 pontot..........
és egy bajnokságot az ilyen fordulók döntik el....
egyébként tényleg meg. Én nem tudom ezek a csapatok, hogy készülnek a barca meg a reál ellen, de 100% koncentráció, és a helyzetek 2/3-nak berúgása alap lenne, ha valamit keresni akarnak a meccsenTobias88 írta:Ez a Villareal meg is érdemli hogy kikapjon. Ennyi helyzetet kihagyni, elképesztő
Meg pár elmaradt sárga amikből 1 piros legalább kijött volna.sjd írta: Volt ott azért egy elég egyértelmű támaszkodás, amit valljuk be, a bíró elég könnyű síppal lefújt. Ezeket a szituációkat tényleg meg szokták adni általában, amivel általában nem is értek egyet, ettől függetlenül szabálytalannak szabálytalan volt.
Volt ott azért egy elég egyértelmű támaszkodás, amit valljuk be, a bíró elég könnyű síppal lefújt. Ezeket a szituációkat tényleg meg szokták adni általában, amivel általában nem is értek egyet, ettől függetlenül szabálytalannak szabálytalan volt.ferninho írta: én a Barca meccs után borzasztó csalódott voltam.... nem is az a szabályos meg nem adott Sevillai gól miatt.... bár azt még mindig nem értem...
istenem csak egyszer tudnál csendben maradni legalább a meccs végéigsörvirsli írta:Ez a real igen nokedli ma!
A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!
nem is írok inkább semmit...Tobias88 írta:Csak az a baj, hogy a bíró a Madriddal van. Modric nyújtott lábbal talpal és csak szabad. Bale talpal az 5ösön és semmi...
egy gól az mennyit számít arányokban? vagy így most 33-33-33?A 100millás Bélnek kb 2labdaérintes volt idáig,tehát akkor mindegyikért 50 millát fizetett eddig a madrid!
ilyenkor törvényszerű h uis fordítanak... nem is izgulok tulsagosan, kb 1-4 lesz a végeeimenis1212 írta:ezeket a helyzeteket akkora luxus elpuskázni egy reál ellen...