2018.02.04. 21:57:19
A meccs előtt látatlanban aláírtam volna az egy pontot, és a meccset követően sincs különösebb hiányérzetem. Az ellenfél hozzáállása a városi derbihez közismert, ezek tudatában örülök, hogy sérülés nélkül vészeltük át a vízilabdába hajló összecsapást. A baj inkább ott van, hogy egy-két poszton ismét kiütközött a megfelelő helyettes hiánya. Ez leginkább Digne esetében feltűnő, óriási a különbség a bal oldal játékában Alba vagy a francia jelenléte esetén. Ugyanez elmondható lenne a jobb oldal vonatkozásában is, de szerintem Semedo más kategória, róla el tudom képzelni, hogy belerázódik a feladatba, fiatal, a képességei meg vannak hozzá. Paula jó kezdés után mintha szürkébb lenne, bár az összjáték sosem volt erőssége, a kapu előtti korábbi határozottságából mostanság vajmi keveset látni. Ugyanakkor örömteli számomra Coutinho játéka, aki annak ellenére, hogy gyakorlatilag fogalma sincs, alapvetően milyen poszton is számít rá majd EV (én a későbbiekben Ini helyén képzelném el), látható akarattal, technikás, látványos focival teszi a dolgát, csepp kétséget sem hagyva afelől, hogy erősséget jelent majd a csapatnak, amit természetesen ennyi idő után még dőreség lenne tőle elvárni. Az eddigi szereplés amúgy minden várakozást felülmúl, és ez akkor is igaz, ha a pontok begyűjtése nem mindig párosul látványos játékkal. Viszont a kis brazil, valamint Dembelé várható beépülése után még akár ebben is sikerül majd előrelépni - amihez nyilván idő kell.