A Barcelonának hatalma van, igen nagy hatalma. Minden évben ugyanaz a dolog történik. A Chelsea, az Inter és most a Madrid ellen. Nem tudom, hogy lehet ezt megoldani."
Ez C Ronci nyilatkozatának a vége!
Engem ez arra ösztönöz,hogy tisztázzak pár dolgot,mert lehet hogy én látom rosszul,de szerintem igen elvakultak a Madrididak,és csak a kifogásokat tudják nyomatni!
1:A Chelsea ellen hatalmas bírói tévedések miatt kiharcoltuk az 1:1-et,amivel döntőbe mentünk!Ezzel nem lehet vitázni!De mi az hogy tavaly az Inter ellen???Ha jók az emlékeim,akkor ott minket [auto_cenzúra]*tt meg a bíró,és lényegébe ő vert ki minket,mert ha az első meccsen nem adják meg Millito méteres lesgólját,akkor csak 2:1,és ha Alvesnek befújják a 11-est,akkor 3:2,abba meg bele se gondolok hogy mivan akkor ha abíró helyesen itéli meg mindkét szituációt!!!
2:Most aMadrid ellen???Az a kiállítás ha nem is teljesen egyértelmű,de ezt 10 bíróból 9 pirossal bünteti,és ebben biztos vagyok!Ne adjunk már a Digis kommentátorok szövegére,annyit se értenek a futballhoz mint mi!!!Az az eset véleményes,de nem lehet kijelenteni hogy azt hogy nem volt piros,és azt sem hogy az volt!
Stark kiszórta Pepét?-Igen!
Megérdemelten nyertünk 2:0-ra?-Igen!
Csak ennyit szerettem volna,várom a véleményeket!