Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nagyon együtt vannak...de azt hiszem hogy Iker egy picivel most mint GigiMihu írta:Szerintem még mindig Buffon a legjobb!
Nincs kapus aki ne hibázna. Az előszezonból csak 1 fél madrid mérkőzést láttam, de azon 3x is kiejtette a kezéből a labdát Casillas.Bodi írta:Hát kövezzetek meg,de sztem is jobb Casillas,mint Valdes.
Az biztos,hogy csökkent a különbség,már nem klasszisokkal jobb kapus,de azért még jobb.
Az viszont biztos,hogy Valdes egyre megbízhatóbb,egyre kevesebbet hibázik,évről-évre jobban teljesít.
Tavaly az egyik legmegbízhatóbb emberünk volt,kár,hogy a legfontosabb meccsen követte el a legnagyobb bakiját.
Szerintem nagyon együtt vannak...de azt hiszem hogy Iker egy picivel most mint GigiScorpio írta:Szerintem még mindig Buffon a legjobb!grecki írta:Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit szívott volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
Igaz, hogy Valdes barátunk sokat fejlődött, de azért legyünk már objektívak.
Szerintem még mindig Buffon a legjobb!grecki írta:Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit szívott volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
Igaz, hogy Valdes barátunk sokat fejlődött, de azért legyünk már objektívak.
Azt tanuld meg hogy az eurobarcás fórumos társaságot sosem fogod meggyőzni arról hogy VV rosszabb kapus mint Casillas...ra95 írta:Látom nem lehet itt senkit meggyőzni a világos tényekről. Mindegy, én hoztam fel ezt a témát megint és most szeretném lezárni ezzel a videóval. Lehet, hogy Váldez sem rossz, de Casillas-szal egy lapon emlegetni elfogultság.
Nagyon örülök neki, hogy ők elmentek! Madrid ilyen hibát, hogy követhet el!LG írta:Azért én örülök h se Capello se Bekem ninncsenek már ott. Talán épp ők ketten tettek a bajnoki cimért a legtöbbet.
Nagyon nem örülnék ha realba menne mert igaz, hogy nagyképű de azért minden évben bizonyítja klasszis játékos.Mondjuk az is lehet h egy hét után B-ben kéne játsszania ...Scorpio írta:Ibra nagyon jó Real játékos lenne!
Ibra nagyon jó Real játékos lenne!bouba írta:Noha el sem kezdődött az évad, válságülést tartottak a Real Madrid labdarúgócsapatánál. Az ok: a királyi gárda 5-3-ra kikapott a Sevillától a spanyol Szuper Kupa vasárnapi visszavágóján a Bernabeu stadionban (az összesítésben 6-3-mal elbukva a párharcot). A tanácskozáson a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem adja el a brazil Cicinhót (aki az AS Romához igazolna), miként mindent megtesz a Chelsea holland futballistájának, Arjen Robbennek a megszerzéséért. Bernd Schuster, a madridi együttes német szakvezetője - az As című sportnapilap információja szerint - arra kérte az egylet elöljáróit, hogy szerződtessenek még egy csatárt. A kívánságlista élén - legalábbis erről szólnak a hírek - Diego Milito (Zaragoza), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) áll.
nol.hu
Nah ismét megpróbálkozom egy fordítással, de majd biztos ki kell javítanikilibarca írta:...
(valaki aki tudja lefordíthatná bár kép is sokat mond)