Mezner2 írta:mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.
Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokat

éljen az élet napos oldala

hogy is van ez...? "..a legrosszabb meccsünk.." az élet napos oldaláró ilyet mondani.??! akkor én egy legrosszabb mecsről írtam néhány "sötét" gondolatot? lesújtó!
azért én az ominózus összevetésben megemlítettem néhány konkrét megállapítást amik zömében nem is csak az enyémek, hiszen azért nem csak én képviselem itt az árnyékos oldalt....nos nem bánnám, ha alkalomadtán a minősítés mellett néhány érvet is nekem szegeznél...(pl. miben tévedtem?) az hogy milyen mélyre merítünk (az összehasonlításban, véleményformálásban) valóban nem mindegy nemcsak hogy elismerem, de tudom! még azt is, hogy ez éppenséggel egy jól ismert manipulációs trükk, ha a legutóbbi kissé sötét, - dobjunk hozzá még néhányat, úgy majd szebb lesz....
most, hogy az emlegetett három fontos meccsből kettő lement -szinte már félve írom le-mintha az árnyék valóban elő lopadkodott volna...?!
nem elkenni akarom, de mivel nekem is meggyőződésem: persze, egy Barca -Madrid az minig különleges, többnyire három esélyes, alig jósolható....stb. de mégis megtesszük, próbálkozunk, ki-ki belátása szerint.