Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alexandre Pato,brazil gyerek,jó játékos csak kicsit önzőCharlie írta:Ki az a Pato?
C.
6 millióért Chivut?noname írta:Hiába.Aki tud üzletelni az tud, a nyomukba se érhetünk.11:27 - Capello kitálal: "Leigazolhattuk volna májusban 6 millióért Chivut, Baldini elintézte, de azt mondták, olasz bajnokságból nem kell játékos. Megvehettük volna Patot 2 millióért, Baldini elintézte, de azt mondták, túl fiatal. Ezzel szemben a Kakára soha sem volt reális esély."![]()
![]()
én nem örülnék, ha egy ilyen nagy bevásárlás és edző váltás után eredményesek lennének, mert az nem tenne jót a focinakAprieto írta:Sokatokkal ellentétben örülnék ha ismét egy nagyon szoros bajnokságunk lenne, de ahhoz egy bivaly Real is kell.
Sajnos idén pont ezen múlt a bajnokság!FCB_gábor írta:az a baj, hogy real-Barca párharc csak 2x lesz az évben és nem ezek fognak dönteni valószínűleg a bajnokságról
az a baj, hogy real-Barca párharc csak 2x lesz az évben és nem ezek fognak dönteni valószínűleg a bajnokságrólBodi írta:Heinze nem rossz védő,de attól azért nem félek,hogy Messinek rémálmai lesznek tőle.Fordítva viszont...
Hiába.Aki tud üzletelni az tud, a nyomukba se érhetünk.11:27 - Capello kitálal: "Leigazolhattuk volna májusban 6 millióért Chivut, Baldini elintézte, de azt mondták, olasz bajnokságból nem kell játékos. Megvehettük volna Patot 2 millióért, Baldini elintézte, de azt mondták, túl fiatal. Ezzel szemben a Kakára soha sem volt reális esély."
Én 1-2-t tippeltem.Azért a 97. percben meglesz a Real becsületgólja.visca el barca írta:uhh nost latom a tippjateknal hogy rogton az elso forduloban real-atletico lesz. szép idennyito lenne egy 0-3
Amúgy pedig nem nehéz kiszámolni.Robben úgy 20-ról indult, sikerült 15-el flvinnei.Pepe is 20-ról indult, azt is sikerült felvinni 10-el.Heinze 10-ről indult, lett 12, Drenthe 6-ról indult, lett 13.Capon írta:Robben cirka 35 milcsi volt? Forditott esetben Henry-ért mennyit adtak volna 45-50 milliot?
Ő talán az egyetlen igazolásuk, amibe nem lehet belekötni.Perrero írta:sneijderrel nincs baj... sajnaRaziel írta:Heinzevel,meg Robbenel is sokat fognak érni,nemértem h pl minek vették meg Snijdert?nem semmi egy csapat
Aprieto írta:Hát ez félelmetes ez a Madrid![]()
Én a helyükben így igazoltam volna, még mindenek kezdetén: Quaresma, Chivu, Van der Vaart, Luis Garcia, (Saviola, Metzelder mivel ingyen igazolhatóak voltak énis lecsaptam volna rájuk...)
Eladtam volna: Raúl, Higuaín, Emerson, Pavón, R. Bravo, Carlos, Beckham.