Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért tenném kötelezővé, hogy a kétséges szitukat, a bíró maga is nézze szépen vissza felvételről a meccs után. Már ha eddig ez nem kötelező. Akkor a Neymarról kapott piros is egyértelművé válik, hogy nem dobta magát, vagy színészkedett, hanem kapott, amire esetleg rájátszott. A kettő nem egyenlőEttől függetlenül én is félek attól, hogy a bírók fejében ki fog alakulni egy olyan kép Neymarról, hogy dobálja magát, de egyelőre azért azt hiszem erre igyekszik rácáfolni. (Amikor valamelyik első meccsén megfejelték, és nem kezdett el fetrengeni, ilyenekre gondolok.)
Azért azt hadd tegyem hozzá, Teixera Vitienestől én még nem emlékszem olyan meccsre, amikor ne fújt volna brutálisan a Barca ellen, szóval én pont a hétvégiből nem vonnék le komoly következtetéseket.h3x0r írta:Szoval visszakanyarodva Neymarhoz: o is gyonyoruen megbelyegezte magat azzal, hogy epp hogy hozzaernek, maris esik 2 metert, ezzel pedig pont azt eri el hogy a jogos tiziket se fujjak be neki.
Diego Costa? Személyesen?recrea írta:mondjuk én az a típus vagyok, aki szereti visszaadni a védőnek, amit kap tőle.
Ertem amit mondassz, de pont ezert irtam oda hogy nem csak a szineszkedoket, hanem a durva szabalytalankodokat is tiltanam.eimenis1212 írta:Ne haragudj, hogy ezt írom h3x0r, de kicsit el vagy tévedve, mert nem jó perspektívából nézed a dolgokat.
eimenis1212 írta:Persze erről valami felső szintű iránymutatás kellene a sporiknak.
Ne haragudj, hogy ezt írom h3x0r, de kicsit el vagy tévedve, mert nem jó perspektívából nézed a dolgokat.h3x0r írta:Annyiban megvedenem Mourinhot hogy nem a bajnokirol beszelt, hanem a Celtic elleni BL meccsrol, ahol Neymar eljatszotta a nagy halalt (attol fuggetlenul, hogy a szandek miatt jogos volt a piros)Barcaman1993 írta:Ezt a nyilatkozatot meg a legjobbkor mondta, mikor 2 teljesen egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, mert Neymart lerúgták.
"Már számtalanszor elmondtam a játékosaimnak, hogy gyűlölöm a színészkedést. Kicsalni az ellenfélnek egy piros lapot, szánalmas és szégyenteljes. Néhány országban azonban rá vagy kényszerítve, mert ha rajtad kívül mindenki más dobálja magát, te leszel a naiv. De sajnos múlthéten láthattuk mi történt a Bajnokok Ligájában is Glasgowban, és ez engem elszomorít."
Azt viszont teljesen adom, hogy ez a szineszkedes nagyon szomoru.. Utolag vissza kene nezni az osszes meccset es a szineszkedoket, durva szabalytalankodokat eltiltani.. Ha 2-3szor egymas utan eltiltanak, akkor pedig meggondolod hogy legkozelebb is szineszkedj..
Persze mit is varunk azoktol, akik telen akarnak VB-t rendezni meg az EB-re meghivnak Braziliat es Argentinat...
Marcelo? Benzema?Barcaman1993 írta:Azért érdekelne, hogy az öreg mit gondol az excsapatáról. Croni7és9, Pepinho, Di Maria, Marcelo, Benzema... Csoda, hogy még Oscart nem kaptak...
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejűJOseppe írta: Én nem vagyok senki, csak hangot adok a véleményemnek. Ha nem teszünk valamit holnap is ugyanezt fogják csinálni."[/i] - mondta Mourinho.[/b]
Annyiban megvedenem Mourinhot hogy nem a bajnokirol beszelt, hanem a Celtic elleni BL meccsrol, ahol Neymar eljatszotta a nagy halalt (attol fuggetlenul, hogy a szandek miatt jogos volt a piros)Barcaman1993 írta:Ezt a nyilatkozatot meg a legjobbkor mondta, mikor 2 teljesen egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, mert Neymart lerúgták.
Marcelo? Benzema?Barcaman1993 írta:Azért érdekelne, hogy az öreg mit gondol az excsapatáról. Croni7és9, Pepinho, Di Maria, Marcelo, Benzema... Csoda, hogy még Oscart nem kaptak...
És milyen igaz. Marcelot elfelejtettem, annyit volt sérült. Bár nálam Alaba az első, de Marcelot is nyugodtan ide lehet venni. Alba, komolyan? Jó meg minden, de Marcelo támadásban, Alaba meg védekezésben jobb.Gareth Tello írta: Tudom, hogy nem velem folyt/folyik/folyna a diskurzus, de Marcelo, Alabával, esetleg Albával karöltve szerintem egyértelműen a legjobb balhátvéd jelenleg.
Azért érdekelne, hogy az öreg mit gondol az excsapatáról. Croni7és9, Pepinho, Di Maria, Marcelo, Benzema... Csoda, hogy még Oscart nem kaptak... Ezt a nyilatkozatot meg a legjobbkor mondta, mikor 2 teljesen egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, mert Neymart lerúgták. Nem baj José, erőlködj csak, Pep megmondta, hogy mi a pályán válaszolunk mindenre.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/07 ... ja_neymart
"Nézzék, Jürgen Klopp két meccses eltiltást kapott azért, mert a játékvezetőnek vagy negyedik játékvezetőnek szólt be. És mi a helyzet Neymarral vagy Balotellivel? Olyan dolgok ezek, amik a mai labdarúgásra jellemzőek. Én nem vagyok senki, csak hangot adok a véleményemnek. Ha nem teszünk valamit holnap is ugyanezt fogják csinálni." - mondta Mourinho.
Miért utál ez minket ennyire???Ez felfoghatatlan.Mindegy neki hogy angliába vagy a seria A-ban van, akkor is csak mivelünk foglalkozik állandóan.
Ott a pont.recrea írta:Viszont, olvasva a nyilatkozatot, van egy nagy igazság abban, amit mondott, ez nem tudom tőle elvitatni. Egy apró, elejtett félmondat, biztosan megtaláljátok.![]()
Tudom, hogy nem velem folyt/folyik/folyna a diskurzus, de Marcelo, Alabával, esetleg Albával karöltve szerintem egyértelműen a legjobb balhátvéd jelenleg.Barcaman1993 írta:Tudom, hogy nem velem folyt a diskurzus, de mondj már egy ilyet![]()
![]()
Valahogy pepe-t kihagyta a felsorolásból.recrea írta:Kisebbségi komplexus, boldogtalanság, szereplési vágy, irigység...ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező emberek foglalkoznak mindig másokkal. Tipikus esete a portugál.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/07 ... ja_neymart
"Nézzék, Jürgen Klopp két meccses eltiltást kapott azért, mert a játékvezetőnek vagy negyedik játékvezetőnek szólt be. És mi a helyzet Neymarral vagy Balotellivel? Olyan dolgok ezek, amik a mai labdarúgásra jellemzőek. Én nem vagyok senki, csak hangot adok a véleményemnek. Ha nem teszünk valamit holnap is ugyanezt fogják csinálni." - mondta Mourinho.
Miért utál ez minket ennyire???Ez felfoghatatlan.Mindegy neki hogy angliába vagy a seria A-ban van, akkor is csak mivelünk foglalkozik állandóan.
Viszont, olvasva a nyilatkozatot, van egy nagy igazság abban, amit mondott, ez nem tudom tőle elvitatni. Egy apró, elejtett félmondat, biztosan megtaláljátok.![]()
Kisebbségi komplexus, boldogtalanság, szereplési vágy, irigység...ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező emberek foglalkoznak mindig másokkal. Tipikus esete a portugál.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/07 ... ja_neymart
Csak kivancsisagbol: lattad Neuer es Lopez osszes meccset az utobbi fel evbol? (en nem lattam, ezert vagyok ra kivancsi, hogy te lattad e)Barcaman1993 írta:Továbbra is tartom, hogy Diego Lopez nagyon jó kapus, de mond már el, hogy pl. miben jobb, mint Neuer?
Tudom, hogy nem velem folyt a diskurzus, de mondj már egy ilyetkamcore írta:Van ott egy csomó nem Madrid szintű hulladék, de azért aki a posztján a legjobb, azt azért nem árt ha elsimered.
VDB tényleg az. Nézted a spanyolok játékát? Azt próbálták erőltetni, ami már bebizonyosodott, hogy a Barcának se megy. Újat nem tud mutatni, akkor mi benne a jó? Egy alapból AKKOR világverő taktikával, és AKKOR világverő csapattal bezsebelt mindent. Tata ellen meg majdnem szívtak. Gratulálok.Rivaldo11 írta:Akkor VDB egy hozzánemértő analfabéta, mert a világ legjobb kapusa még a keretbe sem fér be nála. Muhhaha
Lopez jó kapus, mint említettem, de semmi több. Rengeteg jó kapus van ma a világon.
2 hete volt az eves kozgyules:Gergely írta:Szeretném megkérdezni kedves Madridista fórumozókat , hogy a stadion rekonstrukció hogy áll?
Itt van a kep a 4 tervrolmadridom.hu írta: Santiago Bernabéu: ”A stadion felújítása ismét előtérbe került. A legjobb stadionnal szeretnénk rendelkezni ami egy igazi szentély lehet a csapat számára ugyanakkor építészeti szempontból beleillik a város arculatába. Egy emblematikus hellyé szeretnénk tenni. A felújítási terveket 2012. november 15-én elfogadta a madridi városvezetés így négy terv közül szabadon választhatunk. Jelenleg az egyes tervekben rejlő lehetőségeket vizsgáljuk és reméljük, hogy néhány héten belül meghozhatjuk a végleges döntésünket.”
A cantera rezidenciája: ”A munkálatok gyakorlatilag már befejeződtek, az utánpótlás játékosainak épített rezidenciát még az idei szezon vége előtt át fogjuk adni.”
Real Madrid Park (vidámpark): ”A vidámpark létrehozásának tervbevétele is megtörtént. Madridban, 90 hektár területen helyezkedne el és a Real Madrid szurkolóinak központja lenne. Jelenleg a gazdasági elemzések folynak a tervvel kapcsolatban.”
Jo, szerintem hagyjuk. Ugyse fogod elismerni hogy februar vagy marcius ota a vilag egyik legjobb formaban levo kapusa. VDB meg azert nem valogatja be, mert az egesz spanyol valogatott Iker mellett tette le a voksat. Nem fogjak a valogatott koruli nyugalmat megzavarni az Iker vs Lopez csataval.Rivaldo11 írta:Akkor VDB egy hozzánemértő analfabéta, mert a világ legjobb kapusa még a keretbe sem fér be nála. Muhhaha
Lopez jó kapus, mint említettem, de semmi több. Rengeteg jó kapus van ma a világon.
látod látod, messi még erre sem képes.sjd írta:Azt hiszem a társaság Barca-szurkoló részéből mindenki látta Valdest védeni az elmúlt meccseken, ennek fényében én nem írnék le olyat, hogy Lopez a világ legjobb kapusa jelenleg.
Meccsről-meccsre bravúrok, 7 clean sheet, 2ből 2 tizenegyest megfogott, ezt most nem nagyon tudja még Lopez sem überelni.
Ha rosszul értelmezed, az.Rivaldo11 írta:Ferninnyó...Lopez jó kapus, de a világelitben nincs helye. Pláne nem a legjobb. Már megint a madridi mellény, hogy aki ott jó, az egyben a legjobb is (). Vegyétek már észre magatokat. Rég nem rólatok szólnak a dolgok.
Kamcore: Az szövegértési hiba, ha név szerint említed Di Mariát, és én arra reagálok?
Aztamindenit