Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.07. 15:40:44

Rikinho20 írta: nem kötekedni akarok, de 3 ok amiért sztem ez nem IMAX (csak sima 3d):
1. Nem írták oda hogy IMAX, hanem csak hogy 3d
2. 1440 ft a jegy(ami a sima 3d ára)... nem pedig 1800 (ami az IMAX ára), mint az arénában
3. menj a jegyfoglalásra, és válassz helyet... kb jó ha van úgy 30-40 ülőhely :D hol férne már be oda egy "fél futballpályányi" vászon???? :)

peace :wink:
1.: a mozijegyem még megvan és ott virít rajta az imax3d (pedig amikor rendeltem még csak sima 3d volt)
2.: 1440 a diákjegy, 1800 a teljes árú elvileg
3: az utolsó (azaz 11.!) sorból nézhettem a nem fél futballpályányi, de az átlagosnál mindenképp nagyobb vásznat és hogy ezt láthasd, a széksorok sokal jobban emelkednek, emiatt olyan kicsi a terem
sjay
Entrenador del Barça

2010.01.07. 15:30:24

kösz kösz , és melyik csatornán ? (Viasat?)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.07. 15:25:26

sjay írta:Valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni (magyarul) a Dexter 4 évadját ,vagy esetleg azt hogy mikor adják majd a TV-ben és hogy hol? előre is köszönöm
majd 2010 szept-től....
sjay
Entrenador del Barça

2010.01.07. 15:18:57

Valaki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni (magyarul) a Dexter 4 évadját ,vagy esetleg azt hogy mikor adják majd a TV-ben és hogy hol? előre is köszönöm
Szandi
Főnökasszony

2010.01.07. 15:06:45

Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni magyar v angol felirattal a Drawing the line c. Keith Haring-es dok. filmet? Eléggé fontos lenne
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Rikinho20
Jugador d'estrella

2010.01.06. 23:28:41

sjd írta:
Rikinho20 írta: na most akkor mivan? :)
http://www.cinemacity.hu/t_search.php?s ... smovie=561

(érdekes módon nem imax3dnek írja, de ettől még az)
nem kötekedni akarok, de 3 ok amiért sztem ez nem IMAX (csak sima 3d):
1. Nem írták oda hogy IMAX, hanem csak hogy 3d
2. 1440 ft a jegy(ami a sima 3d ára)... nem pedig 1800 (ami az IMAX ára), mint az arénában
3. menj a jegyfoglalásra, és válassz helyet... kb jó ha van úgy 30-40 ülőhely :D hol férne már be oda egy "fél futballpályányi" vászon???? :)

peace :wink:
miihii
KHAL

2010.01.06. 08:01:56

Na,a Hősök máris folytatódik.Sőt,rögtön dupla epizóddal nyitotta az évet.Gondoltam jelzem,nehogy lemaradjon,akit érdekel :wink:
(Bár az meg úgyis tudja :P )

Ja,és még az este megnéztem a Tökéletes Katona 3.-Universal Soldier:Regeneration c. filmet.
Ez a hivatalos harmadik része a szériának,de sztem értelmetlen volt leforgatni.Újra összecsap az öreg Zsanklód meg A Dolf (bár utóbbi meglehetősen epizódszereplő most...) ,de igen nagy kaki lett belőle.A sztorit kábé 3 perc alatt dobták össze,a megvalósítás meg úgy Z kategóriás lett.
Nem igazán merem ajánlani!
10/4,de csak mert bírom a két akcióhőst.

A Törvénytisztelő polgárt is letudtam még 7végén.
Elég jó film,ezt már jobban merem ajánlani. :wink:
10/7.5
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.01.05. 17:47:30

fcjoc írta: mit csoki?? meg mit filmezel itt?? nem hogy tanulnál h.lyegyereeek.. :D írjad majd hogy milyen volt a brothers.

sziatesa
nem keménynek kéne lenni, hanem feliratot keresni...
kibarát...
:lol:
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.05. 17:36:26

Rikinho20 írta: na most akkor mivan? :)
http://www.cinemacity.hu/t_search.php?s ... smovie=561

(érdekes módon nem imax3dnek írja, de ettől még az)
fcjoc
Entrenador del Barça

2010.01.05. 17:24:36

Robcsyy írta:Csoki!
Leszedtem most pár filmet, a legkedveltebb letöltésekből. Funny Peoples, Invictus, Brothers. Ezek közül az Invictushoz nem igazán találok feliratot. Ha vki megdobna eggyel, azt megköszönném :wink:
mit csoki?? meg mit filmezel itt?? nem hogy tanulnál h.lyegyereeek.. :D írjad majd hogy milyen volt a brothers.

sziatesa
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.01.05. 17:22:59

Csoki!
Leszedtem most pár filmet, a legkedveltebb letöltésekből. Funny Peoples, Invictus, Brothers. Ezek közül az Invictushoz nem igazán találok feliratot. Ha vki megdobna eggyel, azt megköszönném :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2010.01.05. 17:22:57

Bányász írta:Law Abiding Citizen(Törvénytisztelő állampolgár):

Nagyon tetszett a film,annak ellenére,h volt pár dolog amit kicsit erősnek éreztem.Meg jobban örültem volna ha más véget ér annak ellenére is,h érthető miért ez lett a vége.De jobban tetszett volna ha a csávó befejezi amit elkezdett. :)
Pontosan ugyan ezt gondolom én is. Nagyon tetszett a film, de végül mégse durrant akkorát, mint amire számítottam. Pont az említett dolgok miatt. Ettől függetlenül jó film.
sjay
Entrenador del Barça

2010.01.05. 16:09:38

Nekem a jelenlegi kedvenc a Másnaposok (The hangover)
Szerintem 2009 legjobb vígjátékai közé tartozott :) szóval aki még nem tette az nézze meg (ha még adják egyáltalán valahol, de szerintem biztos)

Szerintem a legnagyobb csalódás a 2012 Az effecktek jók a történet is, de a végére egy kicsit elcsépelt és unalmas lett , szerintem meg lehetett volna oldani kb 1 óra 45 percben is nem kellett volna ezt megfejelni még 1 el :D (nem akarok ezzel megbántani senkit,ez csak a saját véleményem)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.05. 15:50:41

Law Abiding Citizen(Törvénytisztelő állampolgár):

Nagyon tetszett a film,annak ellenére,h volt pár dolog amit kicsit erősnek éreztem.Meg jobban örültem volna ha más véget ér annak ellenére is,h érthető miért ez lett a vége.De jobban tetszett volna ha a csávó befejezi amit elkezdett. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barcamessi
Jugador del Barça

2010.01.05. 15:47:17

kennyke04 írta:
barcamessi írta:

Ezt a filmet már akkor is meg szerettem volna nézni mikor ment a moziban, de akkor nem jutottam el odáig.. Azóta pedig egyfolytában keresek hozzá feliratot, de nem találok :( Esetleg tudnál nekem segíteni, honnan szerezted hozzá a feliratot? Vagy netán angolul nézted? :)
Válaszod előre is köszönöm! :wink:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... -s-wife-hu
Ezer köszönet! Látom még csak tegnapelőtt tették fel, szóval ezért nem találtam eddig.. De megyek is mindjárt és megnézem :)
V I S C A E L B A R C A
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.05. 12:24:37

barcamessi írta:
kennyke04 írta:OMG!

The Time Travelers Wife (az időutazó felesége) Eszméletlen nagy film! Pillangóhatás óta nem láttam ebbe a témába ilyen jó filmet! Ebben az érzelmek játszanak nagy szerepet és hatott is, azért volt egy két pont amikor pitylogni kellett hogy el ne :cry: :oops: Aki teheti nézze meg, 10/9 (adnám rá a 10/10et is, de na... nem jött ki az a könnycsepp :)) A Főnökasszony véleményére külön kíváncsi lennék, mint a másik nem képviselőjének oszlopos film fanatikusa (meg a hölgyeknek "jobban átjöhet" egy két dolog)
Ezt a filmet már akkor is meg szerettem volna nézni mikor ment a moziban, de akkor nem jutottam el odáig.. Azóta pedig egyfolytában keresek hozzá feliratot, de nem találok :( Esetleg tudnál nekem segíteni, honnan szerezted hozzá a feliratot? Vagy netán angolul nézted? :)
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... -s-wife-hu
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.05. 12:19:33

grecki írta:Tegnap megnéztem az Elcserélt életek (Changeling) című filmet Clint papa rendezésében és Jolie kisasszony főszereplésével. Igaz történeten alapul, a 20as évek amerikai korrupt rendőrségi ügyeit vesézi ki Angelina történetén keresztül. (Eltűnik a 9 éves fia.)Aki csak akcióra van kiéhezve, annak nem ajánlom. Amúgy pedig egy feszültséggel teli dráma. Én már szavaztam is az imdb-n, nálam 8/10. :)
Rendkívűl nyomasztó film. :? De sztem hatalmas a rendezés. :wink:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.05. 11:30:18

Srácok, aki szokott nézelődni ClubGen-en meg Netmozin az tudna ajánlani pár jó kis filmet?
A héten kényszerpihenőn vagyok és valamivel el kell ütni az időt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcamessi
Jugador del Barça

2010.01.05. 11:15:50

The Time Travelers Wife (az időutazó felesége) Eszméletlen nagy film! Pillangóhatás óta nem láttam ebbe a témába ilyen jó filmet! Ebben az érzelmek játszanak nagy szerepet és hatott is, azért volt egy két pont amikor pitylogni kellett hogy el ne :cry: :oops: Aki teheti nézze meg, 10/9 (adnám rá a 10/10et is, de na... nem jött ki az a könnycsepp :)) A Főnökasszony véleményére külön kíváncsi lennék, mint a másik nem képviselőjének oszlopos film fanatikusa (meg a hölgyeknek "jobban átjöhet" egy két dolog)
V I S C A E L B A R C A
Rikinho20
Jugador d'estrella

2010.01.05. 10:48:57

sjd írta:
Rikinho20 írta: Igen... igen... Tisztában vagyok vele, hogy mikor megy az Arénában... le is csekkoltam, hogy mikorra lehetne jegyeket foglalni, de nemigazán vannak már üres székek sajna :D
De igazából nem lepődöm meg rajta, mert tudtommal ez az egy IMAX mozi van az egész országban...
Viszont az élménybeszámolót mindenféleképp várom!!! Főleg ha láttad már sima 3d-ben is :)

R.
Hát nem, van az Alleeban is
Nézd meg ott is. kb. 1 hete írtam, h rohadtul nem egyértelmű, h adják az Alleeban is, éppen ezért ott sokkal több jegy van
a 3d-k közötti különbséget nem tudnám megmondani, nekem a szemem az első félóra után még nagyjából hozzá is szokott, szal a 2d-hez képest sem nyújtott nélkülözhetetlen extrát
Egyébként a sztori kicsit nekem is sablonos volt (Cameron mentségére legyen mondva, ő ezt már 1995ben kitalálta, és azóta nagyon sok olyan film volt, ami miatt ez most sablonosnak tűnik), de a látvány elképesztő (Weta Digital 4ever!) és sztem a történet meg nem annyira gáz, h egy egész jó kis film ne kerekedjen ki belőle a végére. Nálam 10/8
egy pillanatra most hülyének éreztem magam... :) de utána nézve a neten is azt írják, hogy csak az arénában van... :roll:

http://www.cinemacity.hu/film.php?id=560
(itt írják hogy CSAK az arénában vetítik)

http://cspv.hu/nws/0911/megnyilt/
"Az Allee-ben ugyanolyan jegyárak lesznek, mint az Arénában (azzal a különbséggel, hogy itt nincs VIP és IMAX-terem)"

na most akkor mivan? :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.01.05. 09:26:25

Tegnap megnéztem az Elcserélt életek (Changeling) című filmet Clint papa rendezésében és Jolie kisasszony főszereplésével. Igaz történeten alapul, a 20as évek amerikai korrupt rendőrségi ügyeit vesézi ki Angelina történetén keresztül. (Eltűnik a 9 éves fia.)Aki csak akcióra van kiéhezve, annak nem ajánlom. Amúgy pedig egy feszültséggel teli dráma. Én már szavaztam is az imdb-n, nálam 8/10. :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.05. 09:02:35

miihii írta:

Ezt mar kineztem magamnak en is.Az egyik kedvenc szinesznom Rachel McAdams,tobbek kozt ezert is.De most,h ilyen jokat irsz rola,biztos beutemezem majd.
az első film, amiben láttam a csajt a Tökös csaj volt, nekem az a film is tetszett, de mondjuk az főleg Rob Schneider állatsága miatt :D
majd megnézem én is ezt az időutazó feleségét ;)
miihii
KHAL

2010.01.05. 03:53:04

Ezt mar kineztem magamnak en is.Az egyik kedvenc szinesznom Rachel McAdams,tobbek kozt ezert is.De most,h ilyen jokat irsz rola,biztos beutemezem majd.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.05. 01:43:02

OMG!

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.04. 21:10:22

Rikinho20 írta: Igen... igen... Tisztában vagyok vele, hogy mikor megy az Arénában... le is csekkoltam, hogy mikorra lehetne jegyeket foglalni, de nemigazán vannak már üres székek sajna :D
De igazából nem lepődöm meg rajta, mert tudtommal ez az egy IMAX mozi van az egész országban...
Viszont az élménybeszámolót mindenféleképp várom!!! Főleg ha láttad már sima 3d-ben is :)

R.
Hát nem, van az Alleeban is
Nézd meg ott is. kb. 1 hete írtam, h rohadtul nem egyértelmű, h adják az Alleeban is, éppen ezért ott sokkal több jegy van
a 3d-k közötti különbséget nem tudnám megmondani, nekem a szemem az első félóra után még nagyjából hozzá is szokott, szal a 2d-hez képest sem nyújtott nélkülözhetetlen extrát
Egyébként a sztori kicsit nekem is sablonos volt (Cameron mentségére legyen mondva, ő ezt már 1995ben kitalálta, és azóta nagyon sok olyan film volt, ami miatt ez most sablonosnak tűnik), de a látvány elképesztő (Weta Digital 4ever!) és sztem a történet meg nem annyira gáz, h egy egész jó kis film ne kerekedjen ki belőle a végére. Nálam 10/8
Válasz küldése