Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem meg megoldotta a problémát, végig veszélyes volt, gyötörte a védőket. mi az, hogy "ha nincs a gólja". egy meccs 90 percig tart. néha 10 perc is elég, hogy be legyen darálva az ellenfél, néha kell hozzá 50-60, mint most. ez áll messire is. a párharcait nyerte, a labdát nem veszítette el, a passzaiban, lövéseiben megvolt a potenciál.mindorokke_barca írta:bocs h beleszolok, de szemely szerint is ugy lattam h nem nyujtott tul jo teljesitmenyt messi a goljaig, probalkozott... de bedaraltak, ha hozza kerult a labda egybol 4-5en indultak meg ra... persze.. logikus h 1-0nal inkabb megnyilt a huelva... ok-okozati osszefugges a vedekezo es tamado teljesitmeny... az meg h ennyire lezartak az utjat... messi feladata lenne h megoldja ezt a problemat... ez viszont egyertelmuen nem sikerult neki igazan, ma, a golig... es ha nem lotte volna be az a golt... talan 0-0 maradt volna vegig... akkor is azt mondtad volna h milyen jol jatszott? nem az a golja pecsetelte meg a mai mutatvanyat...
Ha a vastagított részekből, vagy hasonló társaiból még 1et meglátok, egyszerűen törlöm az egészet, akármit, akárhova, akárkinek is írtál. Nemtudom hányszor kell neked elmondani, hogy ez a stílus nem kultúrált fórumra való.chi omega írta: figyelj.
elárulok egy nagy titkot: ez egy csapatsport.
természetes, hogy 0-0nál sokkal kevesebb területe van játszani, értsd már meg. és az, hogy az állás 0-0, az nem csak az ő hibája, hanem az egész csapaté, sőt, az ellenfél érdeme.
veszélyes volt addig is. de NYILVÁNVALÓ, hogy vezetésnél már jóval többet ficánkolhat. szerinted miért van az, hogy ha a barca gólt lő, utána henger, addig viszont szenvedés?
figyelj.lionelmessi19 írta:Alapvetően jogos volna, de ha már te magad is belátod, hogy ez mekkora ostobaság, egy csöppet gondolkozol, és jön a felismerés...chi omega írta:
addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.
Azthittem már felesleges leírnom, hogy önmagához viszonyítva értékelem minden alkalommal. Természetesen nem a csapathoz vagy az elvárható átlagos teljesítményhez képest volt gyenge.
Ha pedig a gólja előtti, és utáni teljesítménye közt nem érzel különbséget, akkor nincs is miről beszélnünk.
Alapvetően jogos volna, de ha már te magad is belátod, hogy ez mekkora ostobaság, egy csöppet gondolkozol, és jön a felismerés...chi omega írta:
addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.
lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban hogy Xavi nem biztos hogy helyzetfelismeréssel tűnt ki. Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy az edzésen már látta, és beugrott neki a dolog.![]()
addig gyengén játszott???? ez ostobaság, már bocs.lionelmessi19 írta:Maradjunk annyiban hogy Xavi nem biztos hogy helyzetfelismeréssel tűnt ki. Vagy legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy az edzésen már látta, és beugrott neki a dolog.![]()
Messi nagyon bevarta, ígykell ezt csinálni.
Amúgy egészen odáig elég gyengén játszott, talán egy cselsorozattól eltekintve. Kell neki a pillanatnyi önbizalom(sikerélmény), meg a kedv.
Utánna viszont remekül játszott.
Az az egyetlen gond, hogy mindig imádkozni kell. Kaparja ki maga alól a srác a gyepet, és csak annyit látni hogy jobbról-balról szállnak be a lábak az útjába, hátha valamelyik elüti. Remélem egyszer se lesz ebből súlyosabb probléma.
Valóban megérdemelte, én is örültem volna, ha betalál, de én azzal is elégedett leszek, ha minden meccsen így játszik, és ennyi gólpasszt ad.bottlikakos írta:Nagyon sajnálom,hogy Messi nem talált be a Valladolid kapujába tegnap.
ettől függetlenül hihetetlen mezőnymunkát végzett, és minden gólban benne volt, az ilyen játékososkért érdemes focit nézni!tényleg megérdemelt volna egy gólt,de a produkcioja igy is felejthetetlen csak úgy mint eddig az idei Barca!! MINDÖRÖKKÉ BARCELONAbottlikakos írta:Nagyon sajnálom,hogy Messi nem talált be a Valladolid kapujába tegnap.
Hajrá MESSI
Tessék:shevy írta:valaki nem tudna egy jó minúségű képet Messiről, amint szemből van, új hajjal, és nyugalmi állapotban (nem fut) köszi