Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem jó lesz az ezüst nekik, menni fog az érmeikhezvisca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény
Nekem sem igazán tetszik, olyan 'bádogdoboz' feeling. Nem vtam még Madridban, de szerintem ez egy városban sem néz ki jól, legyen akármilyen modern is.visca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény

Isco nem tudná szerintem átvenni Ini helyét. Ő igazán azon a poszton érzi jól magát, ahol mostanában Messi játszott. Amolyan irányító-fals 9-es pozíció.StickyFingaz írta:Bizony..Isco jó lenne itt Iniesta helyén.1-2 évet padozna,de utána a kezdő meghatározó tagja lehetne.
De tényleg...pont ezt várja az ilyen idióta.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon
Én befejeztem, reagáltam pár dologra, téma részemről lezárva.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon

én is végig ezt pofáztam, csak aztán meguntam.nagyon egyszerű az egész. ha úgy gondolja valaki, hogy 2010ben messi megérdemelte (szerintem igen), akkor most cé is megérdemli. ugyan messi akkor többet nyert, mint ronaldo most, de a teljesítményük kábé ugyanolyan kimagasló volt a mezőnyből.
ha viszont úgy gondolja valaki, hogy ott elvesztette az értékét a díj, és messi díj lett, meg uefa maffia, sneijdernek kellett volna nyernie meg ilyenek, akkor cé sem érdemli meg most.