Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gondolom :szégyen....de gőzöm sincs mit akartál ezzelFecooo írta:Ez egy az egyben samperizmus volt, javaslom, hogy hanyagoldmess2009 írta:ha leszámítjuk a kissé indokolatlan Celta-fóbiát hozni kellene a meccset. a védelemben Mina lesz a gyenge pont, elől meg ugye az, hogy Messi mit határozott...focizik, vagy sétál.
Ez egy az egyben samperizmus volt, javaslom, hogy hanyagoldmess2009 írta:ha leszámítjuk a kissé indokolatlan Celta-fóbiát hozni kellene a meccset. a védelemben Mina lesz a gyenge pont, elől meg ugye az, hogy Messi mit határozott...focizik, vagy sétál.
Nem volt rossz meccs de en a nyaron ezektol megszabadulnek;Digne,Andre Gomes,Denis Suarez,Alcaer,Vermalen,Yerri Mina. Es lehetoseget adnek par fiatal sajat nevelesnek nem lennenk rosszabbak mint veluk szerintem!Cestus írta:Nem volt ez rossz meccs, iram azért volt rendesen. A játék meg sokszor trágya részünkről, de a cseréktől többet nem is lehet várni, az a baj, hogy sokszor a kezdők is így játszanak.
meglett a rekordnemespatro írta:Láttuk mi lett a következménye...
Azt határozta, hogy a padon van.mess2009 írta:ha leszámítjuk a kissé indokolatlan Celta-fóbiát hozni kellene a meccset. a védelemben Mina lesz a gyenge pont, elől meg ugye az, hogy Messi mit határozott...focizik, vagy sétál.
Tűzzel játszik az öreg az biztos. Se Messi,se Lajos,hát,nem is tudom.Kubla9 írta:Hát ez a kezdő.![]()
![]()
![]()
Ernő bácsi rendesen kicserélte a csapatot.Meglátjuk hogy ez mire lesz elég ma este.
5 meccs, 1-2-2, 5:5 gólarány. szóval nem túl jóbaCestus írta:Nem tudom, milyen formában most a Celta