herlius írta:
Az "utóbbi időben"-t úgy kell érteni, hogy tegnap este? Mert pl szombaton a Sevilla ellen szvsz élete egyik leggyengébb meccsét produkálta, rengeteg labdaeladása, ütemtelen passza és szerelési kísérlete volt, ezen kívül összehozott egy gólpasszt az ellenfélnek és egy erősen pirosszagú sárgát magának. A tegnap este tényleg jó volt, de ez nem menti fel a szombati bohóckodása alól.
Gondoltam, hogy előkerül a Sevilla-meccs is, de szerintem azt leszámítva, hogy az ő hibájából rúgott Negredo egy gólt, kifejezetten jól játszott. Azon a meccsen keményen letámadott a Sevilla ameddig csak bírta, és emiatt a támadásainkat nehezen tudtuk felépíteni. Rengeteg játékos bizonytalankodott, és adta el a labdát a nagy nyomás következtében, de Sergio szerintem inkább a kreatívabbak közé tartozott, és többször nyert párharcot a meccs során. A Getafe, a Sociedad és a Murcia ellen is kifejezetten jó teljesítménnyel rukkolt elő, egyedül az Osasuna elleni teljesítménye után fogtam a fejem, de pl. a Spartak ellen meg a kevés jó teljesítményt nyújtó játékos közé tartozott.
Alapvetően idén is jó teljesítményt nyújt, és tavaly is szépen hozta a meccseket, nem érzem úgy, hogy a bekapott góljainkat neki köszönhetnénk, hanem elsősorban a mögötte munkálkodó foghíjas védelmünknek.
Azt hiszem lejött ebből, hogy az utóbbi időben kifejezést az elmúlt kb. 1 év egészére értettem!