Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- nos, sajnos mint láthattuk Ini sem a halhatatlan istenek közül való - bár játéka alapján ott lenne köztük a helye - ebből kifolyólag kell valaki a rotálására, egy vérbeli támadó a balszélre, mert Titi ugyebár vérbeli középcsatár, aki számtalanszor elmondta már, hogy igazándiból középen érzi jól magát.Iniesta887 írta:Na és ha jönne Ribéry akkor ki maradna ki??? nem kell ide ribéry! Iniesta helyére tennék annak meg nemsok értelme van mert Iniesta kb ugyanolyan jó mint Ribéry hacsak nem jobb! Am meg nem kell ide Ibra igaz jobb játékos mint eto de eto mégiscsak meglőné azta 20-25gólját Ibrahimovicnak meg kituggya hogy menne-e a spanyol foci?!!
Mit nem lehet ezen érteni? Mátr tavaly is szó volt egy klasszikus szélsö igazolásáról. Henry kell szélsöt játszon iniestával rotálva jövöre is egész évben? Ezért érkezik Ribery h Iniesta maradrjon a középpályán és Henry-Ribery baloldalon rotálva...de javitsatok ki ha nem igy leszChino írta:l Ribéry Barcába hozását pedig abszolút nem értem. Ki helyett játszana? Mert nem hiszem, hogy a padra igazolták volna.
.
csabimo írta:Ha nem is jobb, de egyszint...tudomka958 írta:gyerekek!gondoljatok már a csapatra is nem csak a személyes szimpátiára...
ibra jobb mint eto'o-ha ide akar jönni kb. tisztában van vele milyen csapatba jön,tehát nem egyedüli sztárként képzeli el itt az életét!
eto'o minden átigazolási szezonban problémás volt,és az is marad...
ibra éhes:nyerni akar bl-t ha nem velünk akkor akkor a reállal vagy a chelsea-vel!
eto'o hosszú távon nem marad :cseréljük el időben olyanra aki még jobb is mint ő...
Torres-Ibra-villa-Etoo jelenleg ök a világ legjobb befejezöi...Én sem sirnék ha etto menne és Ibra érkezne...
Az h megbomlasztaná a csapatot egy nagy hülyeség!!! Pontosan ahogy irtad tudná ö hogy hova igazolt, és hogy nem egyedüli sztár a csapatban...+ugye Guardiolánál nem lehet ugrálni...
A mentalitásáról meg annyit hogy reklamál szinészkedik! pont azt csinálja mint pl: Alves a sevillában Drogba a chelseaben de tudtam hogy ha Alves jön akkor hoz legalább egy kis tüzet is a csapatba...És különben is a csapatért teszik nem magukért.
Azért ez érthetetlen egy ilyen szezon után...Mikaos írta:Szerintem annyira nem akarnád ezt a szavazást komolyanBarcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/an ... 39745.html?
Valami ilyesmit kéne nálunk is, és akkor Samu biztos maradna a következő idényre is.Persze annál ez sokkal komolyabb ügy hogy szavazással döntsük el.De azért kíváncsi lennék....
Sport.es oldalán 62% IGEN-nel szavazna az Ibra-Eto'o cserére...
Ugyanitt 71% szeretné, ha jönne Ibra.
Az elmundodeportivo.es oldalán pedig 77% várná szívesen Ibrát (22.000 szavazó). És a szavazók többsége vélhetően katalán.
Szerintem annyira nem akarnád ezt a szavazást komolyanBarcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/an ... 39745.html?
Valami ilyesmit kéne nálunk is, és akkor Samu biztos maradna a következő idényre is.Persze annál ez sokkal komolyabb ügy hogy szavazással döntsük el.De azért kíváncsi lennék....
Ha nem is jobb, de egyszint...tudomka958 írta:gyerekek!gondoljatok már a csapatra is nem csak a személyes szimpátiára...
ibra jobb mint eto'o-ha ide akar jönni kb. tisztában van vele milyen csapatba jön,tehát nem egyedüli sztárként képzeli el itt az életét!
eto'o minden átigazolási szezonban problémás volt,és az is marad...
ibra éhes:nyerni akar bl-t ha nem velünk akkor akkor a reállal vagy a chelsea-vel!
eto'o hosszú távon nem marad :cseréljük el időben olyanra aki még jobb is mint ő...
nyugodt légy menne...Iniesta887 írta:Na és ha jönne Ribéry akkor ki maradna ki??? nem kell ide ribéry! Iniesta helyére tennék annak meg nemsok értelme van mert Iniesta kb ugyanolyan jó mint Ribéry hacsak nem jobb! Am meg nem kell ide Ibra igaz jobb játékos mint eto de eto mégiscsak meglőné azta 20-25gólját Ibrahimovicnak meg kituggya hogy menne-e a spanyol foci?!!
ElBartimaeus írta:Ott a pont! Nem tudok mit hozzátenni. Elég valószínűtlen a csere, de kicsit parázok, remélem nem lesz semmi ilyen. Ibrát utálom az egyik legjobban az összes játékos közül, ha ő jönne a Barcába, akkor egy fél világ dőlne össze bennem. A másik fele Eto távozásánál dőlne össze.mvik írta:Üdv. Én is nagy hülyeségnek tartom ezt ez Eto'o-Ibra cserét. Eto'o szerintem idén is (és eddig minden olyan évben amikor nem volt sérült) bizonyította, h mennyire jó játékos. Alázatos nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak, hanem a csapatét. Fontos gólokat szerez és visszajár védekezni. Ibra pedig pontosan Eto'o ellentéte. Ő csak saját magával foglalkozik, nagyképű időnként önző és ami a legfontosabb, h állandóan reklamál. És nem is értem, h mért akarják Eto'o-t elcserélni (ha egyáltalán el akarják)? Idén is rúgott a bajnokságban 30 gólt. A Barca vezetői azért nem hosszabbítottak vele eddig mert sokat kér? Nem igaz h a Barca vezetők sajnálják tőle azt a 8-9 milliós szerződést. Akkor mit akarnak Ibrával akinek évi 12 millió eurós az évi fizetése? És gondolom Ibra is ha ide jönne lemondana erről a fizetésről (MERT Ő PONT AZ A FAJTA JÁTÉKOS AKI NEM PÉNZÉRT FOCIZIK). Szóval nem is értem h honnan jött ez a hülye ötlet h Eto'o-t cseréljék el Ibra-ra.Nem kell ide senki sem, jó Eto'o, tőle is rettegnek az ellenfél védői, ha meg nem, akkor jó nagy pofonokat oszt egy-egy góllal!
Ott a pont! Nem tudok mit hozzátenni. Elég valószínűtlen a csere, de kicsit parázok, remélem nem lesz semmi ilyen. Ibrát utálom az egyik legjobban az összes játékos közül, ha ő jönne a Barcába, akkor egy fél világ dőlne össze bennem. A másik fele Eto távozásánál dőlne össze.mvik írta:Üdv. Én is nagy hülyeségnek tartom ezt ez Eto'o-Ibra cserét. Eto'o szerintem idén is (és eddig minden olyan évben amikor nem volt sérült) bizonyította, h mennyire jó játékos. Alázatos nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak, hanem a csapatét. Fontos gólokat szerez és visszajár védekezni. Ibra pedig pontosan Eto'o ellentéte. Ő csak saját magával foglalkozik, nagyképű időnként önző és ami a legfontosabb, h állandóan reklamál. És nem is értem, h mért akarják Eto'o-t elcserélni (ha egyáltalán el akarják)? Idén is rúgott a bajnokságban 30 gólt. A Barca vezetői azért nem hosszabbítottak vele eddig mert sokat kér? Nem igaz h a Barca vezetők sajnálják tőle azt a 8-9 milliós szerződést. Akkor mit akarnak Ibrával akinek évi 12 millió eurós az évi fizetése? És gondolom Ibra is ha ide jönne lemondana erről a fizetésről (MERT Ő PONT AZ A FAJTA JÁTÉKOS AKI NEM PÉNZÉRT FOCIZIK). Szóval nem is értem h honnan jött ez a hülye ötlet h Eto'o-t cseréljék el Ibra-ra.
Nem.marcybarca írta:hát szerintem elég jó csre lenne eto'o ibra nem? de am valaki nem tud valamit a risse-s ügyről??
- remélem igazad lesz! DE! YAYA-t csak a testemen keresztül!LG írta:Már bocsánat, de még semmi ilyen konkrét nem hangzott el. Ki tudja, lehet egészen másról tárgyaltak a főnökök. Pl. voltak olyan hirek is, h az Internek kell Touré, lehet érte jött Moratti. Csak egy példát irtam...
Figyeljétek meg, Etoo maradni fog. Most kellenek a pletykák ilyenkor, de szvsz sok valóságalapja nincs.
ozsimiki írta:Pont most akartam egy hasonlót írni, megelőztél, de nagyon jól összefoglaltad, azért tőlem is:Boixos írta:függetlenül a bosnyáktól, ha a samu annyira maradni akar, akkor meg fognak egyezni, mert nem hiszem, h a Klub azt ajánlotta fel neki a hosszabításnál, h fizetik a buszbérlete árának a 80%át.
mivel eddig is szépen kaszált, gondolom, minimum a mostani lét megkapná, plusz az inflációs emelést, szal ha tényleg olyan fontos neki a barca, akkor visszavesz az esetlegesen túl nagy igényeiből.
ha netán ezt nem teszi meg, akkor csak duma volt az egész.
de remélem, megteszi.
mielőtt megtalálnátok, én frankón nagyon csípem a samut, a kedvenc verselőadóm, és sztem nem is igazán pótolható, de ettől függetlenül ő egy munkavállaló, akinek figyelembe kell vennie, h van a Klubjának egyfajta gyakorlata a bérek megállapításánál, amihez még neki is igazodnia kell. bízom benne, h felméri a lehetőségeit és bölcs döntést fog hozni, ha majd ott lesz az ideje.
ha Samu annyira maradni akar, akkor nem lesznek olyan nagy igényei ( a mostani fizuján felül) amivel ki eszközölhetné a távozását. bízzunk benne,h így lesz.
másik fele:
senki nem akarja elküldeni Samu-t,legalábbis egy két érdekes igazolásos topikban látott hsz-t kivéve, viszont HA úgy alakul,h elmegy, akkor nem kellene Ibrára rámondani,h semmire se mennénk vele,és tuti,h nem tudna itt annyit mint ETo'o.
Azaz, nem azért írjuk le Ibráról a véleményünket (játéktudásban pozitívat),mert hogy emiatt jó lenne eladni Eto'ot, hanem azért,hogy ha úgy alakul,h távozik Samu,akkor milyennek látjuk a helyzetet.
nem kell félreérteni,nem azért érvelünk ibra tudása mellett páran,mert ki akarjuk szórni a samut.