Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy, hogy a választóknak beígérte KakátVito írta:okéé.Drigo írta:Azért Laporta sem akármilyen szinten volt ráizgulva Henry-re és azért Kaka nem egy B kategóriás játékos.
de itt arról van szó, hogy Kaka reggel, Kaka délben, Kaka este.
-adok érte 80 milliót!
-köszi, de nem eladó!
-akkor adok érte 100-at!![]()
-nem érted? NEM EL-A-DÓ!!!
.
.
.
-oké, akkor kell Diego, ő lesz az új Kaka!
ugyanúgy megkopasztja a Madridot a Bréma, ahogy szinte mindenki az elmúlt 3 évben, mindezt egy ostobának tűnő elnök miatt.
etzen persze jót röhögök, de a kérdésem még mindig fenáll: hogy lehet pont ő egy ekkora klub elnöke?
Mivel már sokan megakartak szabadulni Decotól és a formája sem volt jó, így jövőre az ő helyére jöhetett volna. Amennyiben viszont Deco hozza folyamatosan ezt a formáját, esetleg még javul is, abban az esetben természetesen nem kellett volna a holland.Rivaldo11 írta:Hozzánk meg minek jött volna Sneijder? Hova férne be? Rotálás folyamán lehetőséget kapna nyílván, de a nála hollandiában is többre tartott Van Bommel sem igen tudott állandó helyet kivívni magának-pedig akkor még nem volt egy Yayánk sem... Fabregas visszahozatalán lehetne gondolkodnunk. Vagy csapjunk le Diegora, mielőtt...
Négy forduló telt el...noname írta:Asszem többen is ezt írtuk.Sajna eddig igazunk lett.Sharkinho írta:Én speciel egy olyan hszra emléxek, amikor photoshoppal megcsináltam Sneijdert Real mezbe, betettem a képet és valaki mondta, hogy nagyon nem szeretné ezt látni, mer nagy zsugásnak tartja a hollandot és nem lenne jó, ha a Realt erősítené![]()
Asszem többen is ezt írtuk.Sajna eddig igazunk lett.Sharkinho írta:Én speciel egy olyan hszra emléxek, amikor photoshoppal megcsináltam Sneijdert Real mezbe, betettem a képet és valaki mondta, hogy nagyon nem szeretné ezt látni, mer nagy zsugásnak tartja a hollandot és nem lenne jó, ha a Realt erősítené
Remélem nem baj, ha nem olvasok vissza kétmillió oldalt. Nem zavar, ha nem hiszed el.Zozzy 5 írta:Idézd be, anélkül ez csak amolyan üres bizonygatás.zizou fan írta: Egyébként a szezon előtt olvastam egy itteni hozzászólásban, hogy "nehogymár egy olyan madridtól féljek, amelynek egy sneijder a vezére." Na ez a Sneijder sorozatban lődözi a gólokat (legutóbb nem játszott). Igen, lehet félni Sneijdertől meg a "Margittól." (csak, hogy nehogy kiutáljanak)
Ugyanis ha az emlékezetem nem csal, akkor Sneijdert mindenki elsimerte.
Lehet, hogy volt egy ilyen hsz, de azt akkor is megmondta volna bármelyik barcás is, hogy hülyeség.
Idézd be, anélkül ez csak amolyan üres bizonygatás.zizou fan írta: Egyébként a szezon előtt olvastam egy itteni hozzászólásban, hogy "nehogymár egy olyan madridtól féljek, amelynek egy sneijder a vezére." Na ez a Sneijder sorozatban lődözi a gólokat (legutóbb nem játszott). Igen, lehet félni Sneijdertől meg a "Margittól." (csak, hogy nehogy kiutáljanak)
Gondolom azért mert a két évig csúcson levő Barca két év után le lett szorítva a trónról, most pedig vissza akar térniRivaldo11 írta:A Bernabeuban inkább merészebbek a csapatok, mint nálunk.
Miért is van ez?
A Bernabeuban inkább merészebbek a csapatok, mint nálunk.ElRamos írta:Nem érdemeltünk x-et, ebben igazad van, mocskos gyengék voltunk. Azért ti se legyetek elszállva hogy megvertétek a Lyont, mert a 2 évvel ezelőtti Lyon simán jó lett volna egy x-re...LG írta:Jo hülyének lenni ahelyett, h elismernéd, h a csapadot egy kalap [auto_cenzúra] sem ért tegnap, és nem érdemeltétek meg az x-et![]()
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ti nem azzal a Lyonnal játszottatok, amelyikkel mi...