Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nah végre valaki vette h mit akartam.Rivaldo11 írta:csababarca írta:Raúl próbált lőni a tizenhatos környékéről, a játék bedobással folytatódhat.Jó löket lehetett.
hát nem azért mondom, de cannavarót mostanában semmi sem különbözteti meg presastól, max az olasz otthoni szekrénysorán figyelő aranylabda......Fabio Cannavaro saját tizenhatosa környékén adta el a labdát, Iker Casillasnak kellett védenie.
igaz, h nem olyan rendszerességgel, mint odaát, de azért szokták. mondjuk eddig a szezonig nem is nagyon volt rá szükség.robinho092 írta:Nem rossz indulatból mondom,de az eurobarcán a meccseket nem is szokták közvetíteni!!
Szerintem jó lenne ha,itt is lenne egy ilyen követítés!robinho092 írta:Nem rossz indulatból mondom,de az eurobarcán a meccseket nem is szokták közvetíteni!!
Hát ez általában az összes nagycsapat ellen így van.robinho092 írta:De azért most a Valladolid jobb mint a Getafe...Csak az a baj megfigyeltem,hogy a real ellen még a leggyengébb csapatok is beleadnak mindent...:S
Biztosra nem lehet mondani innen MO-rólBelletti írta:Hy!
Meg tudnátok mondani, hogy amíg Zambrotta sérült, ki lesz az álllandó cseréje? Mert ha Oleguer, akkor elsírom magam.