Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ami szintén baromság, senki nem fekszik le senkinek, nem tudom honnét szedik ezeket a hülyeségeket az emberek...És az még érdekesebb, hogy madridistán olyat is olvastam, hogy ellenünk fekszenek le mindig..
Hát igen, itt tényleg a támadáson ment el a dolog. De azért nem lehet mindig, minden meccset megnyerni. Eddig is durván elkerültek titeket a komoly formaingadozások, persze nem biztos, hogy most épp ez van, lehet, hogy csak egy meccsig tart ez a gyenge játék. Eddig a sérülések is szépen elkerültek titeket, főleg a támadó részleget.De ma nagyon gyengék voltunk.. Messi összesen annyit csinált h a meccs előtt szólt Kunnak, hogy nemkéne.
De ma nagyon gyengék voltunk.. Messi összesen annyit csinált h a meccs előtt szólt Kunnak, hogy nemkéne.CS0ki írta:A négyes pontba is belekötnék!Mikaos 9 pontos felsorolása nálam nem okés.Az Atleticonak mindig az év meccse az ellenünk lévő, minden évben fogadkoznak, minket gyűlölnek a legjobban, csak aztán rendszerint oda-vissza szívnak. Mindig is egy vicc csapat volt, bárkitől képesek kikapni, viszont néha-néha összejön nekik a dolog, akkor mindenkire veszélyesek. Ellenetek többször összejön, van ilyen.
A négyes pontba is belekötnék!Mikaos 9 pontos felsorolása nálam nem okés.
Asszem szép kis munkátok lesz. Kitartást.ozsimiki írta:...
Nekem is hasonló érzéseim voltak.Rivaldo11 írta:Ami a leginkább hiányzott ma, az az akarat...Ne kelljen már azt látni, hogy Messi leszegett fejjel kóvályog az 50. perc környékén. Olyan érzésem volt, mint amikor kaptunk egy négyest a madridtól. Mindenki lesz*rta a meccset.
Azért baj ez, mert ezek a srácok csak akkor kapnak ki, ha gyengén játszanak, ÉS még csak nem is akarnak. Ha e kettő tétel közül csak egyik valósul meg, már minimum ikszre hozzák a derbit. Ha meg megy is a játék, és a motiváció legalább közepes szinten mozog, nincs ellenfelük.szajko írta:Ezt akartam írni kb, csak nem mertem. Messi ha nem a lábára kapta a labdát széjjel tárta a karját és sz.rt mindenre...Rivaldo11 írta:Ami a leginkább hiányzott ma, az az akarat...Ne kelljen már azt látni, hogy Messi leszegett fejjel kóvályog az 50. perc környékén. Olyan érzésem volt, mint amikor kaptunk egy négyest a madridtól. Mindenki lesz*rta a meccset.
Ne aggódj, simán bajnokok leszünk, még a BL-t is megnyerjük! Biztos vagyok benne! Bizos vagyok benne, hogy mi leszünk az elsők, akik megvédik a címüket!herlius írta:formában levő mumusát, akkor igencsak elgondolkodok az idei bajnoki esélyeinkről:(
Ezt akartam írni kb, csak nem mertem. Messi ha nem a lábára kapta a labdát széjjel tárta a karját és sz.rt mindenre...Rivaldo11 írta:Ami a leginkább hiányzott ma, az az akarat...Ne kelljen már azt látni, hogy Messi leszegett fejjel kóvályog az 50. perc környékén. Olyan érzésem volt, mint amikor kaptunk egy négyest a madridtól. Mindenki lesz*rta a meccset.