Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom. Mindkét játékos több játékpercet érdemel, ám itt sajnos kevesek-bár Guddy ebben a szezonban szerintem jól teljesített, amikor megkapta a lehetőséget.gekkodan írta:Menjenek mindketten. Guddy Angliába, Hleb Németországba. És végre remélem, hogy veszünk minőségi játékosokat ennyi pénzért, mert sem Ő, sem a fehérorosz nagyon nem érte meg az érte adott pénzt.fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
Menjenek mindketten. Guddy Angliába, Hleb Németországba. És végre remélem, hogy veszünk minőségi játékosokat ennyi pénzért, mert sem Ő, sem a fehérorosz nagyon nem érte meg az érte adott pénzt.fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
hát én már évek óta azt érzem amikor nézem szegényt a Barcában, hogy egy idegen test a csapatba. Teljesen egyetértek azzal, hogy nem ide való. és már le sem kellett volna igazolni. Nem fogok sírni, ha elmegy...egyébként Hlebnek talán még adni kéne némi esélyt, de hát elég nehéz szegénynek, bármelyik poszton ahol bevethető, nál 5x jobb játékos játszik...manuel írta:Sipszó nélkül távozhatnak nyugodtan.Egyébként olvassva Guddhjonsen nyilatkozatát az érthető hogy csalódott megminden, de azon nem gondolkozik el egykicsitt hogy ennek mi is lehet az oka???hogy nemegy szintet képvisel a többiekkel szemben.Vagyis magyarul: ő nem Barca szintű játékos.És erről nem ő tehet hanem az aki idehozta őt,de ide tartozik a másik nagytudását megvillantó Hlebb is sajnos.fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
Sipszó nélkül távozhatnak nyugodtan.Egyébként olvassva Guddhjonsen nyilatkozatát az érthető hogy csalódott megminden, de azon nem gondolkozik el egykicsitt hogy ennek mi is lehet az oka???hogy nemegy szintet képvisel a többiekkel szemben.Vagyis magyarul: ő nem Barca szintű játékos.És erről nem ő tehet hanem az aki idehozta őt,de ide tartozik a másik nagytudását megvillantó Hlebb is sajnos.fcjoc írta:ha elmegy gudi, akkor a helyére biztos jön valaki. én sajnálom őt, inkább hleb menjen mint ő.
Mi van ha Gudjohnsen akar elmenni?Gyurinho írta:nem tom ,hogy tűnt el amit írtam de mindegy is az a lényeg ,hogy szerintem ha jövőre egy fontosabb időszakban egy sérülés hullám idején szerintem többet érünk egy rutinos Gudjohnsennel mint egy fiatal (rutintalan) valakivel aki elizgulhatja a meccseket
...
guddy-ra visszatérve szerintem maradjon szükség lehet még rá
nem tom ,hogy tűnt el amit írtam de mindegy is az a lényeg ,hogy szerintem ha jövőre egy fontosabb időszakban egy sérülés hullám idején szerintem többet érünk egy rutinos Gudjohnsennel mint egy fiatal (rutintalan) valakivel aki elizgulhatja a meccseketlionelmessi19 írta:Tőlem mondjuk mehetne simán egész azóta mióta idejött...![]()
Itt nem fog lehetőséget kapni, viszont foglalja a helyet és fizetést fiatalok és új próbálkozók elől...
Nem tudott itt semmi maradandót alkotni, pedig volt hogy rengeteg lehetőséget kapott. Pepnél is így kezdett, aztán valahogy csak kimaradozott már az első 1-2 cseréből is végül, akik néha kezdhettek akár.
Technikailag nem üti meg a szintet, arról nem is beszélve hogy bármely általa bejátszott poszton a világ legjobbjai vannak előtte. Bár ez így lesz mindenkivel, nade ő nem vált be. A fiatalokat hozni kell, az új igazolások közül pedig bármikor kikerülhet egy új Touré, vagy Henry.
3 év, aránylag elfogadható játékmennyiséggel szerintem épp elég ahhoz hogy mindkét fél, sőt még a Guddy fan szurkolók is belássák, nemigazán terem neki itt babér.
Végre. Ott egy hely valamelyik fiatal tehetségünknek!TZS írta:Gudjohnsen távozni akar a kevés lehetőség miatt
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 35145.html?
Egy erős angol középcsapatban el tudom képzelni Gudit (Pl.: Wes Ham, Fulham).
Ezt te sem gondolhatod komolyan!Stelios írta:Szívesen elnézném ma csereként Henry vagy Eto'o helyén. Nagyon jól ismeri az angol focit és a Chelseat. Emlékezzünk csak rá, hogy a Liverpool ellen mekkora hasznát vettük, még ha ki is estünk.
lacika: Legközelebb Hleb topicjába okoskodj a fehéroroszról. köcce.