Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ha milan szurkoló is vagy, vagy mixed volt, adom, de amúgy ez nekünk nem jó eredmény, mert ha plzent meg batét odavissza csapja a milan, akkor nyerni kell majd náluk a csoportelsőségért. (vagy 2-2, és akkor gólarány dönt, esetleg 3-3 és idegenben lőtt több góllal)..és úgy miénk a csoportelsőség.Capon írta:Sajnos hála az égnek nyertek.shutterisland írta:sajnos vezet a milan.

Tevez meg amúgy is egy tuskó. Én Mancini helyében kiraknám egy időre a csapatból, h gondolkozzon el. Bár nem hinném, h elfog, nagyon nincs rendben fejben a gyerek.Barcaman14 írta:Nekik kellett! Ennyi sztárjátékost összevásárolni, ennek meg fogják inni a levét. Pontosabban Mancini. Nem úgy tűnik hogy maximálisan tudja kezelni a játékosokat. Pl várható volt hogy Tevez nem fogja sokáig tűrni hogy nem kezdő a meccsek többségén, amikor egészséges. És nem biztos hogy ez az utolsó ilyen eset a Citynél.Game90 írta: Most már értem Mancini-t:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ni-2096738
Egyébként a Bayernnek nem semmi sorozata van! Tegnap a MU pontvesztése volt a legnagyobb meglepetés. Ettől függetlenül szerintem is simán továbbjutnak.
Nekik kellett! Ennyi sztárjátékost összevásárolni, ennek meg fogják inni a levét. Pontosabban Mancini. Nem úgy tűnik hogy maximálisan tudja kezelni a játékosokat. Pl várható volt hogy Tevez nem fogja sokáig tűrni hogy nem kezdő a meccsek többségén, amikor egészséges. És nem biztos hogy ez az utolsó ilyen eset a Citynél.Game90 írta: Most már értem Mancini-t:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ni-2096738

Ez egyértelmű.ozsimiki írta:
M.U. ellenesek meg örülhetnek JELENLEG,de simán tovább fogunk jutni a csoportból

én is, de bíztam a sikerükbenRisu92 írta:Utálom a MU-t... xdFirefox írta:midurva lenne, ha kiesne az MU
a jóbüdös .... most lőnek gólt
Hát megértelek, de bocsáss meg nekem, de a Baselnek szurkolok!:D:DFirefox írta:csaknem tánRisu92 írta:Manu - Basel 2-2 add hogy így maradjon!!:Dezen menne el 8500-am