Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg a kettőre 95%esély van, a 3-ra pedig 15%Bob_Marley írta:Itv-n néztem tegnap az összefoglalókat és az angolok teljes letargiában!Strachan azt mondta, szerinte az Arsenalon kívül 1 fog továbbmenni!Ő a Chelseat mondta!
Feltéve ha a Chelsea továbbjut. Keresztbe tehet nekik az utolsó fordulóban a Valencia. A Chelsea csak abban az esetben juthat tovább a csoportkörből, ha megveri a Valenciát, vagy 0:0-ás döntetlent ér el. Valencia győzelem, vagy 0:0-án kívül bármely más döntetlen eredmény esetén a Valencia a továbbjutó. A jelenlegi formákat tekintve pedig simán elképzelhető, hogy a Valencia megy tovább.Barca-Chelsea, Chelsea-Reál, Bayern-Chelsea, M.U.-Barca, M.U.-Reál, M.U.-Bayern.
egyik tuti megvalósul.
Bizony, City se fog mostanában Bl-t nyerni, ilyen edzővel tuti nem.Drigo írta:Na igen, azért pénzért sem lehet mindent megvenni.ozsimiki írta:Leverkusen-Chelsea 2-1hm
Na igen, azért pénzért sem lehet mindent megvenni.ozsimiki írta:Leverkusen-Chelsea 2-1hm
Chelsea és a Marseille a nap vesztese...főleg a Marseille otthon ezt be kellett volna húzniozsimiki írta:Leverkusen-Chelsea 2-1hm
Valencia-Genk 7-0, Soldado mester3as, inkább Reál ellen lőtt volna 3at:D
Marseille-Olympiakosz 0-1....
Arsenal-Dortmund 2-0
E csoport még fincsi lesz:
1.Leverkusen 9p
2.Chelsea 8p
3.Valencia 8p
Dortmund másik csoportban sajnos kb kiesett.
Jelenleg én is így látom, de tavaszig még sokat változhatnak a dolgok. Amúgy sztem a MU kapus poszton nagyon nagyot gyengült. Persze De Gea-t még nem inrám le, de eddig nagyon nem tudja Van der Saar-t pótolni. A holland nagyon nagy erősségre volt a MU-nak az elmúlt években.Barcaman1993 írta:Amilyen formában van a MU, úgy a Barca-Real-Bayern trió ellen teljesen esélytelen lenne. Nagyon ötlettelenek mostanában. Ha jól emlékszem zsinórban 3 meccset hoztak 1-0-ra, a Benfica ellen idegenben és a Basel ellen is óriási szerencsével tudtak pontot menteni. Sztem a Mu annak örülhet, hogy nem dőlt még el a csoportjuk, mert ha kicsivel kisebb szerencséjük van már kipottyantak volna. Az Inter meg az Apoel/Zenit, ahogy mondtad jóval gyengébbek a Munál.LG írta:Bizony ráfaraghat a MU erre, h ilyen lazán veszi a csoportot. Mondjuk a jelenlegi Inter azért simán verhető ellenfél nekik, de a Real v. a Barca ellen sztem már semmikép nem ők lennének az esélyesek. + a Bayern is nagyon jó idén, az sem lenne egy egyszerű párharc. Persze ugyanúgy az adott csoportelsőnek is kellemetlen megkapnia a MU-t. Meg néznék szívesen egy MU-Realt, vagy egy MU-Bayernt is.
A Man. City meg remélem ki esik!
Amilyen formában van a MU, úgy a Barca-Real-Bayern trió ellen teljesen esélytelen lenne. Nagyon ötlettelenek mostanában. Ha jól emlékszem zsinórban 3 meccset hoztak 1-0-ra, a Benfica ellen idegenben és a Basel ellen is óriási szerencsével tudtak pontot menteni. Sztem a Mu annak örülhet, hogy nem dőlt még el a csoportjuk, mert ha kicsivel kisebb szerencséjük van már kipottyantak volna. Az Inter meg az Apoel/Zenit, ahogy mondtad jóval gyengébbek a Munál.LG írta:Bizony ráfaraghat a MU erre, h ilyen lazán veszi a csoportot. Mondjuk a jelenlegi Inter azért simán verhető ellenfél nekik, de a Real v. a Barca ellen sztem már semmikép nem ők lennének az esélyesek. + a Bayern is nagyon jó idén, az sem lenne egy egyszerű párharc. Persze ugyanúgy az adott csoportelsőnek is kellemetlen megkapnia a MU-t. Meg néznék szívesen egy MU-Realt, vagy egy MU-Bayernt is.
A Man. City meg remélem ki esik!
Bizony ráfaraghat a MU erre, h ilyen lazán veszi a csoportot. Mondjuk a jelenlegi Inter azért simán verhető ellenfél nekik, de a Real v. a Barca ellen sztem már semmikép nem ők lennének az esélyesek. + a Bayern is nagyon jó idén, az sem lenne egy egyszerű párharc. Persze ugyanúgy az adott csoportelsőnek is kellemetlen megkapnia a MU-t. Meg néznék szívesen egy MU-Realt, vagy egy MU-Bayernt is.Barcaman1993 írta:shutterisland írta:ugyan meg kéne várnom a mai(szerdai) eredményeket, mert sok a kérdőjel, és a "ha" de érdemes belegondolni valamibe.
az arsenal és a chelsea vezeti a csoportját, jelenleg szerintem több esélyük van az 1. helyre, mint a 2.-ra.
ugye a manchestert pedig csak a csoda mentheti meg attól, hogy ne másodikként menjen tovább.
ha mi csoportelsők leszünk (ehhez ugye elég az x is szerintem...) akkor az lesz a szitu, hogy :
csoportelsők : real,barca,arsenal,chelsea,benfica,inter, bayern + a G csoport elsője.
viszont mivel a mu csoport második lesz, és a benficát nem kaphatja, illetőleg a két angolt sem kaphatja, hiszen azonos nemzet csapatai nem találkozhatnak a 16 között, így 5 csapat marad, amiből 2 a real-barca.
nem kicsit lenne durva egy mu-barca vagy mu-real már itt a 16 között, és erre azért lesz esély, ha úgy lesznek az események, ahogy várom.
Sőt abban az 5 csapatban a Bayern is benne van. Meg az Inter és az (valószínűleg) Apoel/Zenit. Ezeknek van akkor mákjuk, hogy megkapják az utóbbi 2-ből vmelyiket.
shutterisland írta:ugyan meg kéne várnom a mai(szerdai) eredményeket, mert sok a kérdőjel, és a "ha" de érdemes belegondolni valamibe.
az arsenal és a chelsea vezeti a csoportját, jelenleg szerintem több esélyük van az 1. helyre, mint a 2.-ra.
ugye a manchestert pedig csak a csoda mentheti meg attól, hogy ne másodikként menjen tovább.
ha mi csoportelsők leszünk (ehhez ugye elég az x is szerintem...) akkor az lesz a szitu, hogy :
csoportelsők : real,barca,arsenal,chelsea,benfica,inter, bayern + a G csoport elsője.
viszont mivel a mu csoport második lesz, és a benficát nem kaphatja, illetőleg a két angolt sem kaphatja, hiszen azonos nemzet csapatai nem találkozhatnak a 16 között, így 5 csapat marad, amiből 2 a real-barca.
nem kicsit lenne durva egy mu-barca vagy mu-real már itt a 16 között, és erre azért lesz esély, ha úgy lesznek az események, ahogy várom.