Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet én vagyok kicsit finnyás, de nálam ahogyan egy játékos eléri a harmincat, már nekem nem annyira szimpi... Igaz, hogy van bennük még 1-2 jó év, de én sokkal inkább a jövőre gondolok. Thuram esetében pedig kivételesen egyetértek, mivel ő szerintem hihetetlen jó játékos annak ellenére, hogy már 34 éves. Pl ez volt a bajom Larssonnal is (őt nem tartottam akkora zsugának), amikor idekerült. (ezért most lehet, hogy sokan megköveznek) Tom, hülye példa, de a cm-ben sem vettem soha harminc fölötti játékost.Enrique írta:Való igaz, a Bilbaoban egész jól tolta, de nekem akkor sem volt igazán szimpatikus. És én még mindig Zambrottát favorizálom, bár a lehetőség valóban adott DelHorno esetében is.
... És azért, öregecske lenne Gio meg Syl? Most vannak a pályájuk csúcsán, 1 évig még teljesen biztos, hogy nem kell a helyükre senki. Nálam egy harmincegykét éves játékos még nem idős. Persze nem is fiatal...
Nem is feltétlenül azért, bár szerintem azért jobb, hanem azért mert a Gio, Sylvinho kettős már öregecske, és ilyen olcsón nem tudnánk ilyen kaliberű játékost venni a következő szezonokban.Enrique írta:Del Horno szerintem egyáltalán nem jobb, mint a mi Gio-Sylvinho párosunk. A Chelseaben is volt, mikor csak cserebere volt...
Nekem baromira nem kéne 8 misiért, költsék inkább Zambira.![]()
grecki írta:Abszolút egyetértek veled! Szerintem Del Horno a legjobb spanyol balhátvéd, ráadásul még csak 25 éves! Már tavaly is meg akartuk venni, nem is értem, akkor most miért nem akarjuk...Pláne akkor érthetetlen, ha csak 8 misibe kerülne.Szakacs írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14303
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenkMi is kellene ra hajtsunk
Abszolút egyetértek veled! Szerintem Del Horno a legjobb spanyol balhátvéd, ráadásul még csak 25 éves! Már tavaly is meg akartuk venni, nem is értem, akkor most miért nem akarjuk...Pláne akkor érthetetlen, ha csak 8 misibe kerülne.Szakacs írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14303
ezt nem hiszem el h 8 millio euroert megvehetnenkMi is kellene ra hajtsunk
Persze h jók lennének.Ádám02 írta:Tomi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117833&
Annak ellenére, hogy 34 éves sztem nem lenne rossz.
na de jó lenne ha jönne !!!szerintem ellene ott hátul meg Zambrotta is jöhetne!!!!
Tomi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117833&
Annak ellenére, hogy 34 éves sztem nem lenne rossz.
Én nem védem Bellettit, csupán Oleguer-ről mondtam el a véleményemet, amúgy szerintem is Zambrotta lenne a legjobb megoldás.noname írta:Én nem tudom megérteni h miért véded annyira Bellettit! Oli is tud annyit felmutatni mint ő. Az egy dolog h tíz meccsenként Belletti hoz össze egy gólt, viszont két meccsenként miatta kapunk egyet.
Belleti egy tipikus szélső középpályás. Nem illik a Barca taktikájába és elképzeléseibe. Ott van Alves vagy Zambrotta. Mindkettő sokkal jobb mint Béla és viszonylag olcsón meg lehetne őket szerezni.
Oli mellett szól az is h jóval fiatalabb mint Béla és katalán.
Az fontos h valaki jól támadjon, de Belletiben több a kár mint a haszon!!!!!!!
Én nem tudom megérteni h miért véded annyira Bellettit! Oli is tud annyit felmutatni mint ő. Az egy dolog h tíz meccsenként Belletti hoz össze egy gólt, viszont két meccsenként miatta kapunk egyet.Tomi írta:Inkább, de akkor azt legalább a legmagasabb szinten, ami rá nem mondható el
Inkább, de akkor azt legalább a legmagasabb szinten, ami rá nem mondható elnoname írta:Inkább csak védekezni mint csak támadni tudjon![]()
A mai fociban egy szélsőhátvédnek nem elég csak védekezni tudnia (legalábbis szerintem)noname írta:De azt se feledjük h Bellettivel ellentétben tud védekezni!
De azt se feledjük h Bellettivel ellentétben tud védekezni!Tomi írta:Lehet, hogy volt egy-két jó meccse, de attól még nem lesz jobb játékos. Lassú, technikai tudása pedig szinte a 0-val egyenlő, nem illik a világ legjobb csapatába.Los Banditos írta:Pedig az utobbi bajnokikon jóljátszott Oleguer.Ja és légyszíves tanuld meg leírni a Barca játékosok neveit,köszi!
Szerintem igenis folynak a tárgyalások Zambrottával és Thurammal is, csak nem akarják h mindenki tudja, mert akkor rögtön jön egy cselszki vagy egy margó és kétszer annyit ajánl mint a Barca csak azért h nehogy itt játsszon!fcjoc írta:gyiko írta:Épp ezt ismertem el, de nem kellene az egész Juve állományt a csapatunkban tudni, szerintem nagyon nem, szerencsére Txikiék ezeket a problémákat nagyon jól megoldják.
Annyira jól megoldják hogy senkit nem vesznek??...Nemtom mit kell sóherkodni Zambrotta ügyében
..ő naon kéne
..
de mondjuk Alves is tökéletesen megfelelne jobb oldalra, mer ha jól tom rá még mindig megvan az opsönvagy nem?
Lehet, hogy volt egy-két jó meccse, de attól még nem lesz jobb játékos. Lassú, technikai tudása pedig szinte a 0-val egyenlő, nem illik a világ legjobb csapatába.Los Banditos írta:Pedig az utobbi bajnokikon jóljátszott Oleguer.Ja és légyszíves tanuld meg leírni a Barca játékosok neveit,köszi!