Mostanában erről szólnak a hírek igen, hogy olaszba passzolnánk el, bár az angol piacot nézve, ott nagyon haszon lehetne belőle. De az tutinak néz ki hogy idén nyáron eladjuk...
Meg ugye Tobido is megy, őt meg kb a fél PL akarja leigazolni, nem is baj, mehet fürtöske is.
Ma egyébként egy elég furcsa hírt dobott be a Mundo is...Semedot adnánk a Citynek az Eric Garcia-Joao Cancelo pakkért cserébe. Cancelo ugye nem ment nagyot Angliába, már akkor tudtam amikor tavaly odament, Valenciában és a Juvéban bírtam a játékát. De nem tudom hogy Semedo ér e ennyit...mármint hogy én imádom a palit, ha egyszer találkoznék vele meg is kérdezném hogy szólíthatom e "Daninak"...Viszont így kapnánk egy tapasztalt és kiváló jobb hátvédet, meg egy fiatal katalán ifjoncot. Nem tudom...1 hete meg még jött a hír hogy Semedoval 5 évre hosszabbítanánk.
Umtitinél írták hogy Eric Garcia vagy Pau Torres pótolhatja, Araujo pedig végleg felkerül a nagycsapatba aminek én kifejezetten örülök. Nagy és világszínvonalú khv igazolásra ne számítson senki és szerintem nem is kell. Csak ha de Ligt szerződésén kiderül higy valamit elkrtak vele és felbontják.

Jó jó ez csak álom
A dán fiút pedig el kell adni, nem kérdés hogy nincs itt helye. Azzal teszünk jót ha még pár millióval olcsóbban is elpasszoljuk, de szerintem kb àrban el lehetne passzolni valami Pl klubhoz. Nem ide való, sose volt az, sose lesz. Sok lesz most ez az egy hónap az újságokban mire vége lesz a szezonnak a BL-lel. Augusztus végéig itt nem nagyon lesz mozgás. Addig maradnak a találgatások, pletykák.