Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah Keita is ám... benn van a 16oson belül , ahejett hogy lőne visszagurít lövésre , s*arul , aztán amikor hozzákerül a labda ellövi 30 rol... mondjuk lehet hogy lámpalázas ez az első mecse.lionelmessi19 írta:Henry és Eto'o is pályán vannak. Helycserének meg semmi értelme.danko94 írta:Sztem egy Pedro<-->Hleb és egy Henry<-->Eto'o csere nem ártana
Pedro helyére valóban Hlebet hoznám, Keitától se vagyok elájulva, jöhetne Touré.
Aztán később Samu/Henry helyére Bojan.
MQuC írta:Kicsit off. Nem tudjűátok, hogy a Liverpool hogy áll. És h a real meg a marseille mit játszott?
Pedrito néven tolta előző szezonban, nemrég maga kérte, nevezzék át Pedro-ra a mezén.fcjoc írta:Pedro a neve. a Pedrito a Pedro becézése...ggLos Banditos írta:..
Ja, és Pedrito a neve nem pedig Pedro. Csak mert elég sok embertől látom a Pedrót.
Hehe itt mindenki beszívott valamit...otto'o írta:csajom szerint 4-0 lesz
én hiszek neki, meg csípem is ám
Most én vok ennyire hülye vagy ti???Zokneenho írta:azt megnézem;)danko94 írta:Sztem egy Pedro<-->Hleb és egy Henry<-->Eto'o csere nem ártana
A Liverpool 0:0-ra áll a Margitot meg helyből le ....-om.MQuC írta:Kicsit off. Nem tudjűátok, hogy a Liverpool hogy áll. És h a real meg a marseille mit játszott?
azt megnézem;)danko94 írta:Sztem egy Pedro<-->Hleb és egy Henry<-->Eto'o csere nem ártana
http://www.livescore.comMQuC írta:Kicsit off. Nem tudjűátok, hogy a Liverpool hogy áll. És h a real meg a marseille mit játszott?
www.livescore.comMQuC írta:Kicsit off. Nem tudjűátok, hogy a Liverpool hogy áll. És h a real meg a marseille mit játszott?
ez alves felfutasainak koszonheto, ettol tartottam, meg attol h egy jobb csapat ezt ki is fogja tudni hasznalni...Egyébként jók vagyunk, bár a védelem egy kicsit szellős.
Nem tudom ki az a Marqiez, de ha Márquezre gondolsz, akkor jusson eszedbe, hogy az első gólnál mekkora passzt adott Samunak.vale írta:Különben a védelem elég gyenge , sokszor beindytottak vagy íveltek mögéjük , Marqiez papát lapátra kéne tenni