Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asys írta:Csak úgy volt 2 dolog miatt:Game90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
- Viera inkább jönne a Barcába
- a Juve keveselte a 13 millió eurót + Deschamp szeretné Mottát a csapatában és inkább hajlanának a kevesebb pénz plussz Motta üzletre!
Én is csak tanulgatom a németetAtesz írta:Sajnos én nem tudok németül, csak angolul, meg egy kicsit olaszulGame90 írta:www.transfermarkt.de
Innen olvasok csomó átigazolási hírt.
Csak úgy volt 2 dolog miatt:Game90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
Sajnos én nem tudok németül, csak angolul, meg egy kicsit olaszulGame90 írta:www.transfermarkt.de
Innen olvasok csomó átigazolási hírt.
Ez tuti? Most próbáltam rákeresni, de csak spanyol találatokat találtam. Amit még nem beszélek, de igyexem minél előbb változtatni rajta...Lujo írta:A srác nem hiszem, hogy jönne. Ő a Real Madrid nevelése!grecki írta:Kicsit már téma, de gondolom nem para, ha ezt megkérdezem... Nem tudja vki, hol játszik az a fiatal srác (asszem Manuel becenévre hallgat), aki a törököknek hármat vágott az U-19-es eb-n?
Nagyon helyes, hogy Oleguer hosszabbított 2010-ig, gondolom a fizetését is megemelték, ahogy az eredetileg is tervben voltgrecki írta:Ezt hallottátok, nem tom honnan vették, mert az fcbarcelona.com-on ilyenről még nem olvastam, de mindenesetre én örülök neki, minőségi cserének jó lesz...
http://www.uefa.com/competitions/UCL/ne ... 39042.html
A srác nem hiszem, hogy jönne. Ő a Real Madrid nevelése!grecki írta:Kicsit már téma, de gondolom nem para, ha ezt megkérdezem... Nem tudja vki, hol játszik az a fiatal srác (asszem Manuel becenévre hallgat), aki a törököknek hármat vágott az U-19-es eb-n?
Nem kell több csatár, elég Eto'o, Messi, Ezquerro, Giuly ,Ronaldinho, Guddy.grecki írta:Csak azért, mert esetleg megvehetnénk, ha már mindenképp csatárt akar a vezetőség (Trezeguet nem lenne szerencsés)
Akkro olvasd el az első hírt itt az oldalon, az van írva oda, hogy nem áll szóba már az Inter embereivel, mert meggondolta magát, és inkább ide akar jönni, mint Milánóba.Lujo írta:Valami linket adj, ne azt mondd, hogy hallottad. Én is hallok sok mindent mostanában.VictorValdes19 írta:jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
Valami linket adj, ne azt mondd, hogy hallottad. Én is hallok sok mindent mostanában.VictorValdes19 írta:jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
Ja sztem semZsolti írta:Na ezt inkább Rijkaardnka panaszold el..tuti nem fogjuk leigazolni,csak mert te nem szeretedVictorValdes19 írta:nem kell vieraEdmisont joban szeretem
![]()