Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tartsd meg ezt a jó szokástVictorValdes19 írta:tegnap életembe elöszőr néztem NBA meccset
ezzel eléggé egyedül leszel. sokan kifejezetten utálják őt.VictorValdes19 írta:tegnap életembe elöszőr néztem NBA meccsetPhoenix nagyon megtetszett nekem főleg Nash ő lesz a kedvencem
Nem is a továbbjutásra gondoltam (mert sztem bajnokok lesznek ha nem lesz vmi sérülés) , hanem hogy nincs legalább 1 ember aki nem a Suns továbbjutásának örülne jobban?Game90 írta:De, ha a SAS továbbjut, legalább elmondhatod, hogy te végig hittél a továbbjutásban és mi mennyire hülék vagyunk
IgenÉn vagyok itt az egyetlen aki a Spursnak drukkol?
Hát egyszerű: addig ezt a topicot ne nézdd meg,és ennyi! Én akkor szoktam ideges lenni,ha más topicba írnak be olyan dolgot,ami nem oda tartozik,és ezáltalkovinho írta:Hát akár hogy is, nagy meccs lesz a PHO - SAS. Kíváncsi vagyok a Parker-Nash párharcra illetve a palánk alatti harcokra, főleg a Duncan-Marion -ra. Üttős kis meccs lesz, ha lehet akkor senki ne írja be az eredményt! Most vacillálok hogy a Sevilla - Real, vagy a PHO - SAS meccset nézem de jobban hajlok mondván: nem Barca meccs tehát annyira nem érdekel, szal a NBA elődöntő felé.
Így legyen, amúgy én a Diaw/Barbosa - Bowen párharcot 1-esre tenném!Game90 írta:Hát sztem:kovinho írta:Kíváncsi vagyok a Parker-Nash párharcra illetve a palánk alatti harcokra, főleg a Duncan-Marion -ra.
Nash - Parker 1
Bell - Finley x
Diaw/Barbosa - Bowen x
Marion - Duncan 2
Stoudemire - Elston/Oberto 1
Én a mai meccsre 104 - 98-as Suns sikert tippelek
Hát sztem:kovinho írta:Kíváncsi vagyok a Parker-Nash párharcra illetve a palánk alatti harcokra, főleg a Duncan-Marion -ra.
De kár hogy nem láttam a Pistons meccset, remélem ez így is marad, tehát megint legyen egy sima 4-0 a Bulls ellenében!doki írta:Houston Rockets – Utah Jazz 99-103a Utah jutott tovább
![]()
Detroit Pistons – Chicago Bulls 95-69tekintélyparancsoló győzelem a keleti bajnokjelöltől.
Elsőnek a Chicago ellen jussanak továbbkovinho írta:Game, el kell hogy keseírtselek, Detroit jut keleten a nagydöntőbe!