barca99 írta:
A másik ilyen a hardcore metal. Mondjuk Zsolti biztos megmagyarázza majd nekem mi a jó benne (

), de én nem bírom elviselni, ha hörögnek. A softosabb rock műfajok viszont kifejezetten tetszenek.

Ahol tényleg a dob a bassgitár esetleg akkusztikus gitár a lényeg.
Na hol is kezdjem..először is...olyan nincs,hogy Hardcore-metal...van Hardcore,meg van Metal..meg az ezredforduló után az amcsik elkezdték keverni a kettőt...de az hót gagyi..mindegy..Szóval..Régebben énis az ilyen öldmeg anyád zenélkre buktam,amúgy a mai napig imádom is őket..de hogy kérdésedre választ adjak..van egy ultraagresszív zene,és az megkívánja a szikárabb énekhangot,szóval az elég nonszensz lenne,hogy reszelik a gityót,nyomják a duplázót a dobon,közben meg egy gagyi csaj trallalázik..amúgy van ilyen..Nightwish..de okádék sztem azis
Azán meg ezeket a zenéket úgy kell hallgatni,és van egy bizonyos fokú jártasságod a dolgokban,hogy ki hogy penget,milyen hangszineket használ,hogy szólal meg az album,satöbbi,satöbbi..az én fülem már elég edzett ehez,meg amúgy is zenész családból származok,vagy mi a fene,meg magam is űzöm a sportot....Szövegekről meg szintén csak azt tudom mondani,hogy ilyen Fucked with knife,meg hasonló szövegek,csak szintén a hangulatot próbálják kiélesítni,nem gondolják ám ezt ők komolyan,csak megint ezzel jövök,de nem írhatnak a kék ég,zöld fű témáról,vagy vmi hasonló dologról....Hát dióhéjban ennyi...ha van kérdésed szivesen válaszolok még!
Ezt meg akinek van egy kis fölös ideje hallgassa meg,mert a haverom énekel benne.
igaz,már egyszer belinkeltem,de minél több fülbe eljut,annál jobb
http://youtube.com/watch?v=Cx54icN0uy0