Amellett, hogy a hiánya amúgyis nagy érvágás én azért is nagyon sajnálom, mert pont kíváncsi voltam, hogy idén milyen lesz. Biztos voltam benne, hogy nem átlagos lesz, hanem vagy hero, vagy gyenge... Emberileg is nagyon sajnálom, tényleg egy normális srác... Egyszer láttam egy barcelonai metrón (ő a legnagyobb híresség, akit valaha láttam az utcán), rötyögtem magamban, hogy deffektet kapott a bentley? Aztán utána olvastam, hogy nem, nála ez tök normális, nagyon földi halandóként éli az életét. Hát idénre nincs, ez van. Viszont az egyetlen dolog, ami miatt nem hibáztatom Laportáékat, az a kapus kérdés. Iszonyú nehéz a padra tényleg jó kapust tenni. A legtöbb top csapatnak abszolút lutri már a második számú kapusa is. Vagy beválik, vagy nem. Szerintem túl van dramatizálva Pena miatti félelem. Nem egy elit kapus, de amikor rosszul ment neki, akkor az egész csapat totálisan katasztrófa volt. Amikor a csapatnak jobban ment, akkor ő sem volt olyan rossz. Volt egy-két bravúr és védte a kötelezőeket. Akárkit is idehozunk, semmi garancia, hogy ennél többet tudnának a többiek. Navas amúgy tényleg nagyon jó kapus volt, de most azért kérdéses milyen...Azt nem bánom, hogy nem olyan ügyes lábbal, mint a mi kapusaink, legalább nyugodtabb lennék, ha nála a labda, mert biztonságra fog menni... De ha visszatér Araujo, akkor Cubarsival falat fognak alkotni, kapus se fog kelleni