Barcaman1993 írta:Ha ezért Iniestát eltiltják, akkor csessze meg az egész UEFA. Ez komolyan mondom már a vicc és az idegesség határát súrolja. Van egy olyan érzésem egy Madrid szimpatizáns emberke keze lehet ebben benne. Ha a 2 madridi gyászhuszárt nem tiltották el, még egy ennél is vitatottabb esetben, akkor nem tudom, hogy mit akarnak. Ilyenekkel akár párharcokat is el lehet dönteni. Akkor pl. miért nem tiltották el Valdest meg Sergiot is, mert az időt húzták a Villareal ellen?... 2 szervezet között úgy látszik van egy kis különbség. Azt meg külön nem értem, hogy a fociban ilyenek mindig is voltak és lesznek is. Akkor minek ez a baromság egy ilyen ügy miatt? Szánalom az egész.
Emlekeim szerint volt eltiltas, Mourinhonak, mivel ugy lattak, hogy ez az o dontese volt.
Mindazonaltal szerintem egy irgalmatlan baromsag ebbe beleszolni, ez is a taktika resze, johogy nem abba beleszolnak, ha CR-t vagy Messit pihenteti az edzo.
Masik, erdekes, mikor Ramost nem tiltottak el, akkor a szovetseg volt Madrid parti, most ok a kovetendo pelda, a szemet UEFA - aki megbuntette a Madridot - meg a gonosz. Nyilvan nagy hatasa lehet a Madridnak az UEFA-ra, ezt mutatja az is, hogy oket is megbunetettek.