Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hogy Hegyitől Puhlig mindenkinek hiányérzete van egy Madrid meccs után, de hogy egy Barcelona meccs után is, az biztos.Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi. A tiétek racionálisabb, és ki tudja, lehet hogy ezért van most nektek néggyel több pontotok. Merthogy idegenben mi nem tudjuk a saját játékunkat még csak megközelíteni sem.
A látványra mellesleg nem adnak pontot. És azt sem állíthatom, hogy nem vagyunk messze a két évvel ezelőtti teljesítményünktől.
Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Persze én sem tartom annyira sokra ezeket a véleményeket, de ha ennyien mondják, valami csak lehet benne...
Mindazonáltal értelmetlen ezen vitázni, a lényeg a táblán van. Ott pedig jelenleg négy egységgel mentek.
Én nem vagyok pártatlan szurkoló, így nekem a Barca játéka mindig tetszetősebb mint a Realé (még ha nem is jobb egyébként, vagy nem is tetszik, mert nekem nem annyira tetszik a mostani.), legalábbis megvédem a csapatot, de megbocsáss, szerintem elhamarkodott, hogy a pártatlannak jobban tetszik a mi játékunk, ugyanis nekem mondték pártatlan haverjaim, hogy nem birták nézni amit a Barca játszott, mert tojnak tartják, hogy mindíg visszafelé passzolnak a srácok, előre semmi, nincs kreativitás, ugyanazzal próbálkoznak, ha törik ha szakad! Valamint hasonló elemeket emeltek ki!Rivaldo11 írta: Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi.
Na ezt tartom hülyeségnek és ostobaságnak! A véleményedet elfogadom, de azért mert a TÖBBSÉG azt mondja, az soha semmit nem jelent. Ilyen helyzetben elsősorban a saját véleményedet mond, mert arra mindenki fel fogja kapni a fejét, hogy "ők azt mondták". Na és akkor. Az az ő véleményük.Rivaldo11 írta:Ha nyertek-Akárhány szakértő -Hegyitől Puhlig-Real meccset néz, legtöbb alkalommal mindegyik megjegyzi: "Nyert a madrid, de hiányérzetem van..." Nyilván nem a Valencia, meg a villareal ellni meccs után mondták, de sokszor hallhattuk.
Persze én sem tartom annyira sokra ezeket a véleményeket, de ha ennyien mondják, valami csak lehet benne...
De ha figyelmesen elolvasod a hsz-ét, akkor neked is ki kellene hogy derüljön, hogy nem irt semmi olyasmit, hogy ugy játszunk mint 2 éve.... ha találtál ilyent szolj, megtapsollak.battya írta:Nem értelek.. Én nem úgy vettem észre, hogy a Barcelona mostanában úgy játszana mint 2 éve..Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni.
Tartom amit írtam. Látványosabb, színesebb a játékunk, a semleges szurkoló jobban élvezi. A tiétek racionálisabb, és ki tudja, lehet hogy ezért van most nektek néggyel több pontotok. Merthogy idegenben mi nem tudjuk a saját játékunkat még csak megközelíteni sem.battya írta:Nem értelek.. Én nem úgy vettem észre, hogy a Barcelona mostanában úgy játszana mint 2 éve..Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni.
Hajtod a sükett szöveget állandóan, hogy így ocsmány, úgy ocsmány a játékunk, de elöbb inkább a saját portádon nézz körül.. Hasonlítsd össze a csapatod mutatott játékát Real Madrid játékával, mert az számomra egyértelmű, hogy látványban nem vagyunk annyival rosszabbak (Ha) mint ahogy azt te beállítod
Nem értelek.. Én nem úgy vettem észre, hogy a Barcelona mostanában úgy játszana mint 2 éve..Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni.
Még nincs vége a szezonnak.ElRamos írta:Rivaldo11, már kicsit uncsi ez a szöveg...Rivaldo11 írta:Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
Szerintem.
Rivaldo11, már kicsit uncsi ez a szöveg...Rivaldo11 írta:Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
Szerintem.
Csak az a gond, hogy 10 év mulva nem arra fognak emlékezni, hogy a Barca minöségi futball-t hozott, de mégis a Real nyerte a ligát. Persze ne szaladjunk ennyire elöre, szerintem behozhatjuk a Real-t, söt be fogjuk hozni, be kellRivaldo11 írta:Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.
Szerintem.
Mi jobbak voltunk. Most ti kiegyenúlozottabbak vagytok. Jobbak? Ahhoz jobban is kellene játszani, minőségibb futballt bemutatni. Sokszor mondtam már, nincs is különösebb jelentősége, de ha mindkét csapt kiadja magból amit tud, a szebb, minőségibb futballt mi produkáljuk.Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
Vezetitek a tabellát, tehát jobbak vagytok eddig. Viszont van még hátra 24 mérkőzés a bajnokságból.Poreko írta: Szerinte nyugodt szívvel beláthatja mindenki, hogy most a Madrid jobb, mint a Barca, és mi madridisták is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy anno a Barca sokkal jobb volt...
bullshit, sryLaporta nem tűnik jó vezetőnek, egyszerűen nem tud mit kezdeni a helyzettel. Nagyon kemény drukkernek tűnik, ami talán hiba egy elnöknél, neki nem szabad személyes dolgokat vinnie a dologba, csakis üzleti szemszögből közelíteni, a lelátón túlságosan is megnyilvánul az, hogy egyszerűen "csak" egy gazdag katalán, de nem jó üzletember (szerintem). Szerintetek?
Kit érdekel, hogy milyen Villareal, ha az van benn a naplóban, hogy Villareal-Real 0-5? Különben is, egy Barcának tök mindegy ki az ellenfél, még idengenben is ő számít esélyesnek (kivéve talán El Clasico a Bernabeuban), és hozzhatták volna a meccset.Mihu írta:Azért ne nagyképűsködjünk már haver. Össze sem lehet hasonlítani azt a Villarealt akit ti 5-el vertetek, és azt akitől kikaptunk. Ez itt a lényeg.musti írta:Én meg akkor erre azt tudnám mondani h nézd meg a Villareal-Barca és a Villareal-Madrid mérköéseket...
de wan még más olyan mérkőzés is...
2/3-a SEM mondjukilletve még hátra van a bajnokság 3/4-e.
Jah!! Most, hogy így elgondolkodtam a felvetéseden.Xavinho írta:Most jössz rá?Kralo írta:Szerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Szerintem meg bajnokok leszünkKralo írta:Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez vanSzerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Ha a jövő hetit tudnád, akkor még biztosan itthon lennélXavinho írta:
Ha tudnám akkor szerinted itt lennék még és nem Barcelonában?:D
Most jössz rá?Kralo írta:Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez vanSzerintem meg csak akkor leszünk bajnokok, ha mi szerezzük a legtöbb pontot a szezon során. Szomorú, de ez van.
Ha tudnám akkor szerinted itt lennék még és nem Barcelonában?:DPrimitive írta:Szeretem az ilyen hozzászólásokat, lerí rólatok az optimizmus...Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez vanPersze, nem arra kell várni, hogy a Madrid hibázzon, hanem arra, hogy mi alakítsuk a sorsunkat, de azért ez egy kicsit odabas.zós hsz volt
esetleg nem tudod a jövő heti lottószámokat?
![]()
![]()
![]()
Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van
az,h idegenben játszunk agianni írta:És mi a probléma?Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van
Szeretem az ilyen hozzászólásokat, lerí rólatok az optimizmus...Xavinho írta:A Barca csak akkor nyerhet bajnokságot,ha legyőzi a Deport ,a Valenciát és a realt is. Sajnos ez van