Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neki már nem kell hírnév!!!Senki nem fogja szemétládának nevezni!Ez az élet rendje!Becsületesen elvégezte a munkáját és most tovább megy!Egyébként meg, ki mondana nemet egy Real Madridnak?Mikaos írta:Ha őszinte volt Mou, ha nem:
mindenesetre ez a sírás-jelenet arra biztosan jó volt, hogy Milánó kék-fekete részén ne emlegessék majd őt egy utolsó szemétládának, aki a nagyobb pénz és a nagyobb hírnév reményében rögtön elhagyta a győztes csapatukat.
Jobban nem is lehetett volna megkomponálni. Így most ő az érzelmes hős, aki nagyon nem akar elmenni onnan, de a körülmények úgy kényszerítik, hogy meg kell tennie ezt a fontos lépést életében, stb-stb-stb.
ezért is írtam h közöm nincs szerencsére a másik oldalhoz(nem véletlenül írok ide). nagyon tud zavarni h jönnek folyton az új divatdrukkerek és odacsöpögtetik a nyálukat és még az állítólagos kedvenceik nevét sem tudják leírni. no ezért tértem át annoBányász írta:Ha ez nekem szólt akkor reagálnék(ha nem akkor is).daffy írta: egyébként h jön ide az,amit a másik forumon művelnek? nehogymár az legyen a követendő példa,mert nagyon úgy tűnik h ha ők,akkor ti is...
Én egy szóval se mondtam,h ki mit kövessen vagy,h mi megtehetjük azért mert Ti is megteszitek.Csak szerintem nem helytálló dolog egy olyan miatt leszúrni valakiket amit a saját közösséged szinte ugyan úgy elkövetett.
Egyébként az emberek maguktól is kb ugyan azt csinálják mind2 oldalon.Persze tisztelete a kivételnek.
Ha ez nekem szólt akkor reagálnék(ha nem akkor is).daffy írta: egyébként h jön ide az,amit a másik forumon művelnek? nehogymár az legyen a követendő példa,mert nagyon úgy tűnik h ha ők,akkor ti is...
Én tisztába vagyok vele Daffy, mindenki olyan innen amilyennek mi látjuk, azon a rövidke 90percen át meg amit olvasunk az újságokban, hírekben. Ezek alapján formálunk véleményt. Például Beckham esete aki az egyik legfogalkoztatottabb futballista volt a médiában, mindenki elkönyvelte magában, hogy milyen ember, össze vissza csalja a feleségét blabla. Közbe meg vagy 10éve házasok van X gyermekük és lám még is megvannak. Mi is az igazság? Az amit mi úgy gondolunk és összefröccsögünk itt a fórumon vagy amiről fogalmunk sincs?daffy írta:szerintem az a beteges h BÁRMIBE belekötnek egyesek,csak h tovább rontsák az emberekről kialakult képet. mindenkit a média rángat madzagon,ahogy látom.(meg az utálat és a rosszindulat)Charlie írta:Mindenhol Busquets jelenik meg. Betegek vagytok.
Kiderül, hogy José is emberből van haha. Jó fej Ő, csak levetkőzhetne pár dolgát.
C.
Én nem mondom,h színész meg megjátsza mert miért tenné...herr.toth írta:
bezzeg ha Pep csinálná vkivel máris más lenne a véleményed.
szerintem az a beteges h BÁRMIBE belekötnek egyesek,csak h tovább rontsák az emberekről kialakult képet. mindenkit a média rángat madzagon,ahogy látom.(meg az utálat és a rosszindulat)Charlie írta:Mindenhol Busquets jelenik meg. Betegek vagytok.
Kiderül, hogy José is emberből van haha. Jó fej Ő, csak levetkőzhetne pár dolgát.
C.
És vajon azért, mert Pep Barcás, Mou meg nem, vagy azért mert Pep egy rendes, szerény, kissé szentimentális srác, Mou meg egy mocskos szájú manipulatív gyökér ?herr.toth írta: bezzeg ha Pep csinálná vkivel máris más lenne a véleményed.
ugyan már...nem birom az ilyesmit...először nézzünk körül a saját házunk táján (buszkecc) majd utána szánalmasozzunk....cyrax írta:
Hát pedig eléggé izzadtságszagú ez a nagyjelenet...Materazzi már bontaná a romantikus ölelést, de Zsozé érzi, hogy több kell a kamerának és visszahúzza Marco fejét még egy kicsit....szánalmas
én is ezt mondtam,csak más szavakkal...cyrax írta:Hát pedig eléggé izzadtságszagú ez a nagyjelenet...Materazzi már bontaná a romantikus ölelést, de Zsozé érzi, hogy több kell a kamerának és visszahúzza Marco fejét még egy kicsit....szánalmasferninho írta:[
véletlenül nem az van, hogy elméletileg csökkentik a fizetését??
és csak a prémiumok lesznek nagyobbak??
amúgy meg tényleg nagyon jó színész. elindulnak kocsival, megbeszélték, hogy Materazzi ott álljon és miután úgy tűnik, hogy elmegy, megáll a kocsi és Mourinho odamegy Materazzihoz és sír... mint ha a Rómeó és Júlia lenne....
ne vicceljünk már...
inkább ti vagytok a színészek mert tettetitek a hülyét, pedig ti is tudjátok, hogy amit mondtok nem igaz, csak hát a kákán is a csomót....
Hát pedig eléggé izzadtságszagú ez a nagyjelenet...Materazzi már bontaná a romantikus ölelést, de Zsozé érzi, hogy több kell a kamerának és visszahúzza Marco fejét még egy kicsit....szánalmasferninho írta:véletlenül nem az van, hogy elméletileg csökkentik a fizetését??ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...
és csak a prémiumok lesznek nagyobbak??
amúgy meg tényleg nagyon jó színész. elindulnak kocsival, megbeszélték, hogy Materazzi ott álljon és miután úgy tűnik, hogy elmegy, megáll a kocsi és Mourinho odamegy Materazzihoz és sír... mint ha a Rómeó és Júlia lenne....
ne vicceljünk már...
inkább ti vagytok a színészek mert tettetitek a hülyét, pedig ti is tudjátok, hogy amit mondtok nem igaz, csak hát a kákán is a csomót....
véletlenül nem az van, hogy elméletileg csökkentik a fizetését??ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...
de,csak úgy látszott h mindenképp bele akarsz kötni valamibe. attól színész h sír? sztem messze nem. ha a csapattársai és mindenki aki ismeri egy véleménnyel van róla,akkor lehet h te ismered rosszul.(lásd:színész)chonggy írta:az öltözőben is volt kamera??hidd el,ha akart volna,elbúcsúzhatott volna tőlük kamerák nélkül is,de Ő egy színész,ez az Ő stílusa,és ez nekem nem tetszik..ha SAF-ot látom így,Őt is bíráltam volna...de fejemet adom rá,hogy ha Ferguson elhagyja a MU-t,nem fogunk könnyes búcsúkat látni,habár lesznek..daffy írta:a kamerákról nem tehet. az emberek más elvek szerint élnek. ott van saf. halomra nyerte magát a mu-val,mégis van motivációja és marad a csapatnál,de ez a ritkább. alig van ilyen edző,így nem értem h miért akadsz fenn rajta,sztem ez csak simán rosszindulat már h mindenképp bele kell kötni
ja,és nekem Mourinhoval semmi bajom,tisztelem-becsülöm,kicsit talán szeretem is,de attól még megmondhatom a szubjektív véleményeem,nem?
az öltözőben is volt kamera??hidd el,ha akart volna,elbúcsúzhatott volna tőlük kamerák nélkül is,de Ő egy színész,ez az Ő stílusa,és ez nekem nem tetszik..ha SAF-ot látom így,Őt is bíráltam volna...de fejemet adom rá,hogy ha Ferguson elhagyja a MU-t,nem fogunk könnyes búcsúkat látni,habár lesznek..daffy írta:a kamerákról nem tehet. az emberek más elvek szerint élnek. ott van saf. halomra nyerte magát a mu-val,mégis van motivációja és marad a csapatnál,de ez a ritkább. alig van ilyen edző,így nem értem h miért akadsz fenn rajta,sztem ez csak simán rosszindulat már h mindenképp bele kell kötni
nem is egy-kettő,távozók közt sztem 4-5 lesz és érkezők közt is lehet,de csak 2-3 "nagyobb" név. maicon borítékolható és josé akar egy dúúúrva középpályát.Alonso írta:igaz a média ebben az idöszakban tele van rengeteg érdekes hirel.de biztos lesz egy két ember aki jön vagy megy reálnál is.
perez megmondta h 80 millió van igazolni,josé megmondta h nem lesz nagy jövés-menés,mert nem ismeri a keretet. a többi a médiáéAlonso írta:hihetetlen hogy egy ujabb real játékos ilyen súlyos sérülése van.nem szeretem a reált de ez elég szörnyű.remélem jobban lesz.de ténylwg mióta tudni hogy jön mourinho azóta hány játékos neve merült fel.maicon millito sneijder de rossi gerrard quaresma.tevéz,di maria.kiváncsi leszek kiket hoz majd idemeg remélem a barcába lesz fabregas.de sztem igy is jobbak lehetünk majd.