Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bocs, félreérthető voltam. Ez már természetesen nem érvényes, ez kb. fél óra után lett volna tegnap indokolt, mikor láttuk, h itt esélyünk sincs helyzetet kidolgozni. De szerintem már a meccs előtt is fel lehetett volna dobni, mint eshetőséget. A 0-2 féynében már nekünk kell kockáztatni és neki kell menni a kapujuknak gőzerővel, amiben benne van a kapott gól lehetősége.Mihu írta:Hitessük el egy csapattal, hogy tudnak gólt rúgni, mikor nekik még az is jó, ha 1-0 ra kikapnak? Ezt te sem gondolhattad komolyan...A legnagyobb probléma itt az, hogy ha rúgunk is 2 gólt, még nincs feltörve a retesz. 2-0al még csak hosszabbítás lenne, és még az is bőven jó a Milan-nak. Nem fognak kijönni. Egy 0-0-val sokkal egyszerűbb lett volna, mert ha rúgunk egy gólt, akkor nekik ki kell támadni, és akkor ott a terület amit be lehet játszani. De így...A legeslegnagyobb probléma pedig tényleg az, hogy tuti 1000%, hogy gólt fognak szerezni. Akkor viszont mindegy ha a hangosbemondó bemondja a nézőknek, hogy tessék szépen hazamenni, nincs itt semmi látnivaló...recrea írta: Én még mindig a terület átadását látom megoldásnak, el kell az ellenféllel hitetni, h jó formában vannak, a kapuhoz szegeznek minket. Úgy jönnének - mert elhiszik -, mint a bolondok, és akkor odacsapni, egyszer-kétszer, aztán visszállni. És ne emlegessék azt a "saját játékunkat nem adjuk fel" maszlagot, mert ha ez a cél, akkor oké, de ha a győzelem, akkor mást kell játszani. Lehet írnom kéne az fcbarcelona@gmail.com vagy a tito@gmail.com-ra, hátha....![]()
Hitessük el egy csapattal, hogy tudnak gólt rúgni, mikor nekik még az is jó, ha 1-0 ra kikapnak? Ezt te sem gondolhattad komolyan...A legnagyobb probléma itt az, hogy ha rúgunk is 2 gólt, még nincs feltörve a retesz. 2-0al még csak hosszabbítás lenne, és még az is bőven jó a Milan-nak. Nem fognak kijönni. Egy 0-0-val sokkal egyszerűbb lett volna, mert ha rúgunk egy gólt, akkor nekik ki kell támadni, és akkor ott a terület amit be lehet játszani. De így...A legeslegnagyobb probléma pedig tényleg az, hogy tuti 1000%, hogy gólt fognak szerezni. Akkor viszont mindegy ha a hangosbemondó bemondja a nézőknek, hogy tessék szépen hazamenni, nincs itt semmi látnivaló...recrea írta: Én még mindig a terület átadását látom megoldásnak, el kell az ellenféllel hitetni, h jó formában vannak, a kapuhoz szegeznek minket. Úgy jönnének - mert elhiszik -, mint a bolondok, és akkor odacsapni, egyszer-kétszer, aztán visszállni. És ne emlegessék azt a "saját játékunkat nem adjuk fel" maszlagot, mert ha ez a cél, akkor oké, de ha a győzelem, akkor mást kell játszani. Lehet írnom kéne az fcbarcelona@gmail.com vagy a tito@gmail.com-ra, hátha....![]()

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?mess2009 írta:mi lesz ezután? a labda ugye kerek.... de ami az erőviszonyokat illeti, már leírtam, a Madrid igenis nagyobb játékerőt képvisel a Milannál, tehát becsüljük meg azt az egy kupát amire esélyünk maradt.
Ez mind szép és jó, szerintem otthon beverünk nekik 2őt, de abban is biztos vagyok benne, hogy ők is lőni fognak egyet (ekkor már 4 kell, ami defenzív csapat ellen lehetetlen). Hiszen a védelmünk kritikán aluli, főleg az Alves oldala. Ott gyakorlatilag üres a terület. Nem tudom mi a fenét csinál Alves, de nem végzi el rendesen a védőmunkát. S ezeket a hibákat kihasználják rendesen. Minden meccsen bekajálunk egy gólt legalább. Ez itt a baj.MQuC írta:MEleg a pite. Nehéz felállni innen, de egyáltalán nem lehetetlen. Ahogy ők lőttek kettőt, úgy nekünk is van 90 percünk rá. Talán az adhat még egy kis segítéget, hogy nagy a pályánk, széles, ami kedvezhet a támadójátékunknak, nem tudnak annyira betömörülni. Hatalmas csata lesz ez még szerintem.