Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert csak ilyenkor lehet új játékost regisztrálni a keretbe. (átigazolási szezonban)wild írta:Miért van átig. szezon, ha azon kívül is lehet igazolni?![]()
En is néztem a transfermarkton és ott az a 32 milla a honlap szerinti értéke. Az Ablösnél (átigazolási díjnál) egy kérdőjel van.visca el barca írta:
a transfermarkt szerint 32.000.000 euróért. ennyi volt a kivásárlási ára.
Igen,plusz az ilyen tornákon jól szereplő játékosok esetében még inkább elszabadulnak az amúgy sem visszafogott árak. Aki teheti jobban jár,ha a torna előtt igazolja a kiszemelteket.BarcafanTomee írta:Durva, hogy még csak el sem kezdődött az átigazolási szezon és a Bayern már elköltött cirka 70 millát. Mondjuk Ancelottinak volt egy éve eldönteni kiket akar és lehet gyorsan le akar mindent zavarni még az EB-Copa-Olimpia előtt.
Igen, ilyen érzésem nekem is van,szerintem Kárló felszámolja a spanyol kontingenst. Baromi erős a bajor keret,kár,hogy nem csípem Őket.visca el barca írta:rohadt erősek lesznek... amugy nekem van egy olyan feelingem h thiago nem sokáig lesz ott...
a transfermarkt szerint 32.000.000 euróért. ennyi volt a kivásárlási ára.Alfa írta:Valaki tudja, hogy Hummels mennyiért ment a Bayernbe? Sehol se látom.
a mencseszter állítólag 2x ennyit akart érte adni, csodálom h nem odamentpalesz77 írta:A München hivatalosan leigazolta Renato Sanchezt, a Benfica középpályását. Nagy tehetségnek tartják, sokat fut, sokat ütközik, mellé elég technikás is.. Kíváncsi leszek, portugáliából azért elég könnyű mellényúlni, de néha jönnek ki onnan Falcaok is, talán belenyúl most a München is. Mindenesetre Mendes ismét megcsinálnta a bizniszt, fél év hírnév után 35 millióért váltott klubot a gyerek.
Azért az ő mentalitása sokat változott. De jól fogalmaztál neki aztán tényleg az volt, de rengeteget fejlődött ezen a téren. Persze Isco is fejlődhet. De nem gondolnám, hogy szükség lenne rá egy City-ben.csababarca írta:Özil is egész jól megél ott, pedig ha valakinek büdös volt a munka madridban,az ő volt.
Ez így van! Mondjuk az is igaz, hogy a 'senal játssza a legkevésbé angolos focit a pl-ben!csababarca írta:Özil is egész jól megél ott, pedig ha valakinek büdös volt a munka madridban,az ő volt.
Spanyolban kevés amit nyújt védekezésben akkor nem látom, hogy illene angliában egy City-be.messideco írta:Mert kell a vérfrissítés a középpályára, elvágyódik a Realtól minden jel szerint, és hát Pep ki tudná hozni a maximumot a srácból.
Kiegészíteném azzal, hogy Kompany ebben a szezonban rengeteget volt sérült, 21 meccset hagyott ki emiatt és az a tendencia az utóbbi évek alapján, hogy szezononként 10+ meccset kihagy.looka írta:
Ugye ott van náluk Kompany, Mangala, Otamendi és Demichelis.
Közülök Demichelis távozása szinte biztos, alapból sem túl megbízható védő, de már öreg is, új edző jön, sanszos, hogy megy.
Három védővél amúgy sem vághatnak neki a szezonnak, de a 3 közül Mangala nem tud konstans jó szintet hozni, így marad kettő, akikből Kompany klasszisnak mondható, Otamendi meg mikor milyen... Szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy középhátvédre vadásznak...
Ugye ott van náluk Kompany, Mangala, Otamendi és Demichelis.Castiel írta:Mondjuk a Cityhez minek még egy kh nem tudom...
Megtiltani tuti nem lehet. Legfeljebb egyességet kötni vagy megegyezni arról, hogy ne igazoljon a Bayernből. Egyébként megérdemelné a Bayern, mert pont ők játsszák ezt a politikát a Bundesligában, hogy az ellenfeleik legjobbjait viszik el.Castiel írta:Lehet igazad van, ebbe én nem látok bele. De attól még elképzelhető simán. Pont a napokban hallottam olyan szerződésekről, illetve azok tartalmáról, hogy elképesztő miket bele nem rögzítenek! Mondjuk nem feltétlen futball sportág volt, egy másik csapat, és látványsport!nzxtpo írta:Én ezt teljesen elképzelhetetlennek tartom, ennyi erővel azt mondják, hogy nem is ő igazolt, hanem a sejk, meg ha x összeget kéne fizetni, akkor azt is kipengetné a sejk. Szerintem amúgy ilyet nem is lehet megkötni.
De mint mondtam én ennyire nem vagyok otthon ebben a témában!