Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ezen gondolkoztam. Ez az ember hol nem képes játszani?Slither írta:Örülök, hogy Yaya végre előrébb játszik, Itt meg tudja mutatni a teknikai tudását, aegyszerűen elképesztő milyen testcseleket dob be, pedig már elég sokszor láttuk már.
zseniális a pali! a srác komolyan képes bármelyik poszton megállni a helyét, lehet még kapust is tudna játszani a méretéből fakadóanmenczel írta:http://www.youtube.com/watch?v=eXvcSz1-piQ&feature=fvsr
Nagyon jó ez a video, barcás karrierjének elejétől a Tothanem elleni meccsig. De a vége azért kicsit vicces
A Monacoban játszott támadó kp. is, de az is tény, h legjobban védekező kp. poszton érzi magát.Drigo írta: Ha még azt is tudna, nem lenne szükség a többiekre már
.
Ha még azt is tudna, nem lenne szükség a többiekre márkanty írta:A világ legjobb védekező középpályásává nőtte ki magát nálunk.Képes egyenletes teljesitményre nagyon magas szinten.
Ahhoz képest, h egy magas, robosztus játékos még technikás is.Tud játszani a védőtől egészen a támadó középpályásig.
Bizok benne, h még jópár évig nálunk fog maradni.
MÁS:dekázni ténleg nem tud
a dekakirálymenczel írta:http://www.youtube.com/watch?v=eXvcSz1-piQ&feature=fvsr
Nagyon jó ez a video, barcás karrierjének elejétől a Tothanem elleni meccsig. De a vége azért kicsit vicces
http://www.youtube.com/watch?v=nNig7rdMfJIG-Jay írta:Valaki linkelne egy videót Yaya cselsorozatáról? Megköszönném...
Inkább más.Mu-drukker írta:Szerintem Hargreves is ott van Yaya mellett. Bár Ő inkább egy "runner".
Ez érthető lenne, mert nagyon jól lát a pályán, amit már nem egyszer be is bizonyított passzaival, és labdatartásban is nagyon jó, ha egyszer migindul, még fellökni se tudják. Szerintem jól tudna szerepelni több támadófeladattal is. Így egyre inkább érthető válik Pep érdeklődése Mascehrano iránt.Mikaos írta:Pep állítólag (www.sport.es) azon filózik, hogy Tourét gyakrabban játszassa támadó(bb) középpályás poszton. Ha nem jön balszélső a csapathoz, akkor Iniesta tudná rotálni az idősödő Henryt a balszélen, és erre az esetre Touré kerülne Ini eredeti helyére - én jó ötletnek tartom, kicsit "monaco-s" poszton lenne.
További hír, hogyha nem jön Ribéry a balszélre, akkor senkit sem igazolnak oda - szintén jó ötlet szerintem, félmegoldás nem kell.
én ezt nagyon jó ötletnek tartom. hihetetlenün "mozgékony" a felépítéséhez képest, és nagyon kiszámíthatatlan. senki nem tudja, hogy mikor indul el (gólt lőni). nézzük csak meg a mostani meccset, vagy éppen a Bilbao elleni kupadöntőt. hihetetlenül nagy játékos!!!!Mikaos írta:Pep állítólag (www.sport.es) azon filózik, hogy Tourét gyakrabban játszassa támadó(bb) középpályás poszton. Ha nem jön balszélső a csapathoz, akkor Iniesta tudná rotálni az idősödő Henryt a balszélen, és erre az esetre Touré kerülne Ini eredeti helyére - én jó ötletnek tartom, kicsit "monaco-s" poszton lenne.
További hír, hogyha nem jön Ribéry a balszélre, akkor senkit sem igazolnak oda - szintén jó ötlet szerintem, félmegoldás nem kell.