No offense, de szerintem hagyjuk ezt a Thiago vonalat. Anno, ha maradt volna jó lenne, de most visszahozni kb. Fabregas 2.0 lenne. Én a Wijnaldum vonalat támogatom, anno nagy Keita fan voltam és szerintem a holland azt a játékot hozná, mint Seydou. Már lassan ott tartok, hogy bánom is én, mert mikor kipattant a Messi-féle balhé, akkor az lett volna a klub számára a legjobb, ha lép és Girzi marad, most meg ott tartunk, hogy marad egy sétálgatós Leo és jobban járunk, hogy az edző által motivált Grizit jobb, ha eladjuk, mert Messivel együtt nem fog megférni a pályán. Már csak az lenne jó, ha Suarez is maradna még egy évet a barátjával levezetni, de mindegy is, mert amíg a Barto brigád itt van, addig csapatépítés úgysem lesz.Nero. írta: ↑2020.09.06. 15:01:48Ferrari vagy Toyota?MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.09.06. 14:32:45Thiago vagy Wijnaldum?
https://pbs.twimg.com/media/EhO0dgjXgAQ ... ame=medium
A statok alapján egyértelmű, persze ezt egy fokkal árnyékolja az hogy a Bundesliga egy kicsit más kávéház mint a PL, ettől függeltenül én Thiagot hoznám.
Ez nem is lehet kérdés, ordít a középpálya egy intelligens irányitóért.
Vergődhetünk itt, de amíg nem lesz új elnökség, addig csak az aktuális játékosok szerencséjére és egyéni képességeire vagyunk bízva.