bence0330 írta: ↑2024.11.03. 18:22:06
Jók voltunk, persze nagyon ki is engedtünk, szerintem szándékosan, még ha azért ennyire nem is akartunk nyilván. A stabil kezdő támadók jók és aktívak voltak, de mind elég sok hibával. Olmo persze remekelt, nagyon remélem, hogy valahogy egészséges tud maradni, mert hihetetlen jó játékos. Casadó hatalmas volt megint, a védelmünk is nagyon jó volt, Fort is bizonyította, hogy van helye. Fermín viszont jelenleg kb Gerard Martin módon lóg ki lefelé a csapatból, nem először, remélem ő csak egy olyan játékos, akinek több idő kell sérülés után a belerázódáshoz, vannak ilyenek.
Fatinál kár, hogy nem volt érvényes a gól, de ettől függetlenül ez most jól nézett ki, ezt várjuk tőle.
Ez meg az elmúlt nem is tudom hány év legszimpatikusabb Espanolja volt, játékra és viselkedésre is.
Lehet, hogy kár volt a félidei háromgólos előny. Legalábbis szurkolói szemszögből. Bár támadásban talán túlságosan is visszavettünk, ugyanakkor nem nagyon aggódtam, hogy ebből pontvesztés lehet. A góljuk után nagyon eldugtuk a labdát, csak sajnos ez annak a kárára ment, hogy a negyediket nem nagyon erőltettük. Nyilván feltételes mód, de szerintem, ha muszáj lett volna simán képesek lettünk volna sebességet váltani.
Raphinha ma borzasztóan gyenge volt. Kb. a gólja mentette meg a csapat leggyengébb játékosa "címtől". Az a labdalevétel és a gól, ami kb. pozitívan megmaradt belőle. Félidőben vagy a 60. perc körül simán jönnie kellett volna Fatinak, ha már Flick szerint is 100 %-os.
Olmo megint nagyot ment, nagyon durva a srác és nem csak a góljai miatt. Ha nem kell pihentetni és hozza a 90. perceket nagyon könnyen meccseket dönthet el.
Fermin remélem, hogy még csak kicsit rozsdás, mert a tavalyi és az olimpiai teljesítményétől nagyon messze van.
Volt egy szórakoztató és egy pihentető félidő rotációval, a BL előtt ez így rendben van.
Nem tudom, hogy ez így pozitív vagy negatív, de legalább nagyobb nyomás van a Realon.