Szia Szabella!!!
Tossa Nekem is bedobta a szívembe magát, mert most megyek harmadik alkalommal (és nem utoljára) és nem lehet csak úgy megunni. A buszút hamar elmegy, volt a második alkalommal kifele a 6-7 pihenőidő alatt, én kb. 3-4 alkalommal szálltam le, aludtam, tudok aludni. Nem beszélve minden alkalommal más és más ismerősökkel mentem ki. Más és más embereket ismertem meg az út alatt, voltak jó kis nevetések, iszogatások (persze az csínyán mert a mellékhelyiség csak 4 óránként nyit ki

) és persze filmnézés, zenehallgatás olvasás, így Nekem, nekik elment az idő.
Ha már itt vagyunk én is feltenném az előttem kérdező kérdését mert a barca honlapon fel kell venni 3 nappal a jegyet a mérkőzés előtt (mi meg aznap érkezünk meg reggel).
Esetleg Te nem tudnál szerezni Nekem és még két ismerősömnek jegyet vagy nem hallottál arról az irodáról ott felétek, aki ilyen buszos utat szervez a mérkőzésekre (elvileg van egy de nem tudom a nevüket)????
Jó lenne ha lenne erre a mérkőzésre 2-3 jegy, mert akkor nem hiába utaznánk el, nem mintha nem lenne jó maga a nyaralás is de hát sajnos én mind a két alkalommal kicsit úgymond megszívtam a meccsekkel sajnos vagy előtte volt vagy utána volt, mikor kint voltam

!!!!
Ha tudsz ebben segíteni, azt nagyon megköszönnénk, az ár amiért még hajlandóak lennénk jegyet venni olyan 65-85 Euró (+/- 10-15 Euro, de utazással együtt) között mozog, ha ennyiért lehet még jegyet venni.
Imre Józsit, Chaplin's-es Janit (Jannit) nem ismered Tossából vagy Zsuzsi mamát???
Köszönöm a hozzászólásod és remélem össze tudunk hozni valami kis közös üzletet, vagy esetleg találkozunk azon kicsi régióban a nyáron.
Szia, szép napot Gyurci

“Az élet attól izgalmas, ha új dolgokat teremtünk.
Ha folyton a biztonság után kutatunk, az elsorvasztja életerőnket.”
(Andrew Matthews: Élj vidáman)