Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Ők azzal magyarázták, hogy szakított a barátnőjével és ezzelt provokálták, így ezért csinálta.bence-barca írta: Amúgy a legszebb, h biztos lesznek Real hívek akik majd eszerint fognak prédikálni, h jogos-nem jogos a kiszabott büntetés, mert ez nem vt agresszív cselekedet.![]()
Amúgy engem nem is a bunyós tette zavar, hanem amikor elkezdte porolgatni a klub vb címert. Na az vt elég visszataszító.
Komolyan hihetetlen, de egy "CR fant" ütött le a zselésfejü.Motaro írta:rwin írta:Edimar: “Cristiano kicsit túlfűtött volt, mert a dolgok nem mentek jól. De ez egy játék, bármelyikünkkel megtörténhet. Azt hiszem mindössze ennyi történt. Megbocsátok Cristianónak, nincs harag. Nem akart megtámadni, nem az agresszióról szólt. Remélem, hogy nem kap nagyobb büntetést, mint ami jár ilyen esetekben, és remélem, hogy továbbra is ő marad a legjobb játékos a világon.”
Edimar: “Nem volt agresszió a mozdulatában. Megütötte a lábam és a számat, semmi több. Ez alatt azt értem, hogy a felelős személyek megértsék, az ilyen dolgok megtörténnek a focipályákon.”
Ronaldo 2 meccsre járó fizetése és pár meztelen kép Irináról.lui1698 írta:Mondjuk ezt egyelőre csak a marca írta. Tőlük az se lepett volna meg, ha címlapon hozzák le, hogy tegnap a Barca meccsen Rafinha lefejelte az elche-i gyerek talpát, amiért a rohadt csaló bíró, még a hazai játékosnak adott sárgát.Motaro írta:Komolyan mondom, az eszem megáll. A minimum a 3 meccs lenne, erre kilobbizzák, hogy max 2....
Undorító
A legfőbb kérdés szerintem, hogy mennyi megy majd borítékban a szövetségnek.
Mondjuk ezt egyelőre csak a marca írta. Tőlük az se lepett volna meg, ha címlapon hozzák le, hogy tegnap a Barca meccsen Rafinha lefejelte az elche-i gyerek talpát, amiért a rohadt csaló bíró, még a hazai játékosnak adott sárgát.Motaro írta:Komolyan mondom, az eszem megáll. A minimum a 3 meccs lenne, erre kilobbizzák, hogy max 2....
Undorító
Ebben az a legjobb, ahogy évek óta állítják, hogy ő már pedig rég levetkőzte a cirkuszi bohóc szerepétNormandia írta:https://www.youtube.com/watch?v=IBc8Fb3CQtE
Neki eléggé sokszor szakad el a cérna, még akkor is, ha kap ő eleget.
Milyen agresszió? Látszik, h a labdát akarta elrúgni, de már nem tudta visszatartani a lábát, utána meg a játékosnál akit arcon "ütött" igazából épp egy legyet akart elhessegetni, csak szerencsétlen playa rosszkor volt rossz helyen és őt találta el.hank1ee írta: A tegnapi játékvezető, Hernández Hernández nem tüntetett fel agressziót Cristiano cselekedete mellett. A Marca szerint - aki több hasonló esetet is megvizsgált - arra a következtetésre jutott, hogy a portugál (tizenegyes)gólvágó csak két mérkőzésre szóló eltiltást fog kapni.
Tehát 2 meccset fog kapni, mert ez a szakértők szerint nem volt agresszív megnyilvánulás!
Nagybetűs SZÁNALOM. Amúgy én is jókedvemben szoktam ököllel, lábbal szinkronban odacsapni az ellen játékosának. Amit meg Edimar lenyilatkozott...Áhh nincs szavam komolyan.hank1ee írta:Érdekesség:
A tegnapi játékvezető, Hernández Hernández nem tüntetett fel agressziót Cristiano cselekedete mellett. A Marca szerint - aki több hasonló esetet is megvizsgált - arra a következtetésre jutott, hogy a portugál (tizenegyes)gólvágó csak két mérkőzésre szóló eltiltást fog kapni.
Tehát 2 meccset fog kapni, mert ez a szakértők szerint nem volt agresszív megnyilvánulás!
Én is biztosra veszem.lui1698 írta:Ha nem is törlik el, annyit tuti kilobbiznak neki Perez-ék, hogy a Calderon-ban már ott lehessen.
Ha nem is törlik el, annyit tuti kilobbiznak neki Perez-ék, hogy a Calderon-ban már ott lehessen.Tobias88 írta:Annyi kikacsintást a Madrid felé érdemes megtenni, hogy kérdésként felmerül mennyi ideig tiltják el Ronaldo-t. A két meccs szerintem a nevetséges kategóriába tartozna, a jogos a 3 lenne. Amúgy a következő meccseik:
Madrid - Sociedad
Madrid - Sevilla
Atma - Madrid
Madrid - Depor
Depor ellen már biztosan játszik, hiszen nagy kiesés lenne a közvetítési díjakból (miközben 3szor is ütött a meccsen), de amúgy a legjobbkor tiltatta el magát, mikor a nehezebb meccsek jönnek. Még a végén eltörlik a pirosat, figyeljétek meg
So what? Minimum a 3 meccs kaloda.rwin írta:Edimar: “Cristiano kicsit túlfűtött volt, mert a dolgok nem mentek jól. De ez egy játék, bármelyikünkkel megtörténhet. Azt hiszem mindössze ennyi történt. Megbocsátok Cristianónak, nincs harag. Nem akart megtámadni, nem az agresszióról szólt. Remélem, hogy nem kap nagyobb büntetést, mint ami jár ilyen esetekben, és remélem, hogy továbbra is ő marad a legjobb játékos a világon.”
Edimar: “Nem volt agresszió a mozdulatában. Megütötte a lábam és a számat, semmi több. Ez alatt azt értem, hogy a felelős személyek megértsék, az ilyen dolgok megtörténnek a focipályákon.”
A sérülést okozó belépőkért - amennyiben szándékosságról van szó-, szerintem a jogos büntetés az lenne, ha addig nem léphetne a pályára a szabálytalanságot elkövető (a példádnál Matuidi), amíg a sérülést elszenvedő. Ez is szövetségfüggő, Strestik pl. simán megkapta a majd' fél éves eltiltást, igaz, még így is hamarabb pályára léphetett, mint Leonardo...Normandia írta:...
tévedésben vagy... Messi ott egy 2 éves kislányt akart Roby Carlos-féle mozsárágyúval agyonlőni... a többi néző csak a járulékos kár lett volna... nem is értem, miért nem kapott azóta sem villamosszéket...epping írta: Messi sem kapott semmi buntit, amilor a nezoket (!) rugta meg tudatosan a Bernabeuban.
Ez szép, de mennyibe fájhatott CR-nek?rwin írta:Edimar: “Cristiano kicsit túlfűtött volt, mert a dolgok nem mentek jól. De ez egy játék, bármelyikünkkel megtörténhet. Azt hiszem mindössze ennyi történt. Megbocsátok Cristianónak, nincs harag. Nem akart megtámadni, nem az agresszióról szólt. Remélem, hogy nem kap nagyobb büntetést, mint ami jár ilyen esetekben, és remélem, hogy továbbra is ő marad a legjobb játékos a világon.”
Nos akkor nézzük a harapást. Ugye Suarez kis túlzással, négy hónapig még csak labdára sem nézhetet. A válogatott mezt körülbelül egy évig nem húzhatja magára. 112 000 dollárt kellett befizetnie a nemzetközi szövetség számlájára, Brazíliából pedig gyakorlatilag kitoloncolták.danianevem írta: A harapás már másabb helyzet. Ráadásul ebből visszaesni, hát nem tudom, volt-e már rá precedens, szóval nem meglepő, ha túl kevés, vagy túl sok meccsről tiltják el az illetőt egy ennyire kirívó helyzetben.
Az elsőre 5 meccseset, a másodikra 10-et.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Suarez második esetre hány meccses eltiltást kapott?