Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messit - teljes gyógyulása érdekében - egy hónapig pihentetném. Ez azt jelenti, hogy a Gijon és a Bilbao elleni meccseken kívül, a Kazany (idegenbeli BL) és a Mallorca elleni (hazai) mérkőzéseken sem szerepelne. Ezeket a mérkőzéseket nélküle is be kellene húznunk. Majd következik két hét pihi a válogatott meccsek miatt. Október 17-én fogadjuk a Valenciát, remélhetőleg egy tökéletes állapotban lévő Messivel a fedélzeten.
Ajj, már két ilyen jelenetet is láttam élőbe, mindakettőből egy elég csúnya törés, és hosszú pihi lett.
Hát durván megdagadt neki, az biztos. Ha valaki olyan sebességgel rohan, és keményen megtalpalják, az rohadtul tud fájni. Nekem is volt ilyen nem is olyan régen, kb 1 hete, még mindig nem tudok rendesen lépcsőzni.mes írta:Az egyik kepen -amelyen Messi laba van fenykepezve, mikor meg a palyan volt, levetett cipovel- miert van olyan furcsa bokaja , vagy az nem is a bokaja , vagy mi az ?
Én se voltam túl nyugodt...ozsimiki írta:Hú, kicsit megnyugodtam, tegnap hihetetlenül ideges voltam emiatt.
Reméljük nem esik sokat a formája sem,és hamarosan ismét varázsol.
Hajrá Messi
Ebből bizony nagyon könnyen lehetett volna egy egész szezonos pihi Messi-nek.