MichaaBee írta:Barcaman1993 írta:A szezon végén adom el. Mint korábban írtam védőedzést nyomok neki és nagyszerű szint végénél fogom eladni, ha jól számolom. Természetesen szólok, de azért kíváncsi vagyok mennyit érne meg neked?

Csak azért kérdem, mert előre megegyezhetünk az árról aztán a többi már csak azon fog múlni, hogy vki rád licitál-e. Várom az ajánlatot.
Ha ez egy valóban válogatott esélyes játékos, akkor semmiképp se edzél neki olyat, amit nem akar a scout. Mosd feledzed nagyszerűig a védekezését, de válogatottra úgy már teljesen esélytelen lesz. Ha nema karod edzeni, akkor inkább mondjad a fickónak most, hogy eladnád, ha van rá vevő. És ha valóban válogatott esélyes, akkor majdnem annyit kérhetsz, amennyit nem szégyelsz.
Ok, köszi a tanácsot. Rákérdezek, hogy mit edzek neki és ha azt mondja, hogy nem védőedzést, akkor eladom.
Szab itt vannak az adatai:
Javier Ezequiel Piatti (316347644)
Argentina 18 éves és 59 napos, következő születésnap: 2011-10-21
Formája remek, erőnléte megfelelő.
Népszerű fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Catala (2011-06-20 óta)
TSI: 8 020
Fizetés: 209 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 8/20 remek
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 9/20 nagyszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Szerk: Na bonyolódnak az ügyek. A srác visszaírt és azt írja, hogy játékszervezés, vagy szélsőjáték lenne a legjobb, de a védekezés sem probléma. Rákérdeztem, hogy szerinte érdemes-e fölvinnem nagyszerűre, vagy inkább adjam-e el? Szab egyébként te mit edzel? Ha játékszervezést, vagy szélsőjátékot, akkor lehet már most odaadnám. Ha védekezést, akkor még várnék amíg szintet lép.